Health and Beauty Clinic: Λαμπερό Opening Party στο Κολωνάκι

Health and Beauty Clinic: Λαμπερό Opening Party στο Κολωνάκι

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας σύγχρονης κλινικής πλαστικής χειρουργικής “Health and Beauty Clinic” στην καρδιά του Κολωνακίου (Πατριάρχου Ιωακείμ 56).

Ο ιδιοκτήτης και κορυφαίος πλαστικός χειρούργος Dr. Στέφανος Παπαδόπουλος με μεγάλες επιτυχίες στις Η.Π.Α και εξειδίκευση στην αισθητική πλαστική χειρουργική κι αποκατάσταση και η σύζυγός του Ειρήνη Παπαδοπούλου, υποδέχτηκαν πλήθος επώνυμων καλεσμένων και φίλων τους από τον επιχειρηματικό – δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας.

Η κλινική “Health and Beauty Clinic” διαθέτει τον πλέον καινοτόμο εξοπλισμό ενώ στόχος της είναι η συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του πελάτη, μέσα από την λεπτομερή εξέταση, διάγνωση, ενημέρωση και άψογη εκτέλεση των θεραπειών. Πρόκειται για ένα μοντέρνο χώρο υψηλών προδιαγραφών και απαράμιλλης αισθητικής στο κέντρο του Κολωνακίου, που παρέχει όλες τις εφαρμογές της σύγχρονης Κλινικής & Πλαστικής Χειρουργικής ενώ η κατάλληλη διαμόρφωση του ιατρείου σε συνδυασμό με το έμπειρο προσωπικό δημιουργούν στους επισκέπτες μια άνετη και φιλική ατμόσφαιρα.

Στην κλινική “Health and Beauty Clinic” μπορεί ο καθένας να επιλέξει τη θεραπεία που τον ενδιαφέρει μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών όπως facelift, mini facelift, γενειοπλαστική, αυξητική μαστού & μειωτική ανόρθωση μαστού, αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή ,γυναικομαστία, ανισομαστία, κοιλιοπλαστική αποκατάσταση μετά από απώλεια βάρους, λιπογλυπτική, αυξητική γλουτών, κοσμητική γυναικολογία, thight lift/ arm lift, ρινοπλαστική, mommy makeover, βλεφαροπλαστική, ωτοπλαστική, αφαίρεση Tattoo, διόρθωση ούλων, ενέσιμες θεραπείες προσώπου και σώματος αλλά & leiser αποτρίχωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα