Η Άννα Κορακάκη λέει όλη την αλήθεια για τη συμμετοχή της στο Survivor ΙΙ

Η Άννα Κορακάκη λέει όλη την αλήθεια για τη συμμετοχή της στο Survivor ΙΙ

Με μια τοποθέτηση της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η χρυσή Ολυμπιονίκης σκοποβολής ξεκαθαρίζει τα πράγματα σχετικά με το reality επιβίωσης

Η χρυσή μας Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα που ανέφερε πως είχε δεχθεί πρόταση να συμμετέχει στο reality του Survivor II που ξεκινάει τον Ιανουάριο.

Όπως γράφει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, ούτε δέχθηκε πρόταση ούτε εξέτασε "σοβαρά" τη φερόμενη ως πρόταση.

"Όσο είμαι εν ενεργεία αθλήτρια, κάνοντας πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο, δε θα με δείτε ποτέ στο συγκεκριμένο ή αντίστοιχο παιχνίδι επιβίωσης", τονίζει η ίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της στο Facebook:

"Τις τελευταίες μέρες ένα θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και οφείλω για ακόμη μία φορά να υπερασπιστώ τον τίτλο και την ιδιότητά μου. "Ρεπορτάζ" της κ. Θεοδωροπούλου για τον «Ελεύθερο Τύπο», ξεκίνησε μία θύελλα αναπαραγωγής του θέματος, χωρίς προηγούμενο. Στο άρθρο της, αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια, συνάντησή μου με τη διευθύντρια προγράμματος στην Αθήνα -παρουσία του προπονητή μου- και πρόταση που εξετάζω σοβαρά, για συμμετοχή μου στο Survivor ΙΙ.

Διαψεύδω κατηγορηματικά, όχι μόνο τη συμμετοχή μου σε αυτό, αλλά και το ότι μου έχει γίνει καν πρόταση. Ποτέ μέχρι σήμερα, έμμεσα ή άμεσα, επίσημα ή ανεπίσημα, δεν μου έγινε πρόταση επ' αυτού, από κανένα. Φυσικά, όλο αυτό αναπαράγεται αδιάκοπα, χωρίς κανείς να σκεφτεί να διασταυρώσει αυτή την είδηση με την άμεσα εμπλεκόμενη· εμένα.

Όσο είμαι εν ενεργεία αθλήτρια, κάνοντας πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο, δε θα με δείτε ποτέ στο συγκεκριμένο ή αντίστοιχο παιχνίδι επιβίωσης.

Ελπίζω αυτή η ανάρτηση αλήθειας, να αναπαραχθεί το ίδιο -αν όχι περισσότερο- όσο η ψευδής είδηση, χωρίς τους τίτλους "οργισμένη, έξαλλη ολυμπιονίκης" που επίσης δεν ευσταθούν. Πιστεύω πως πρέπει να αποκαταστήσω απλώς μία αλήθεια που αξίζει να γνωρίζουν -τουλάχιστον- οι τόσοι άνθρωποι που με στηρίζουν και δεν τυχαίνει να με γνωρίζουν προσωπικά".

SHARE:

24Media Network