Η Bai Ling έρχεται στο AthensCon

Η Bai Ling έρχεται στο AthensCon
Η Bai Ling ASSOCIATED PRESS

Γνωστή τόσο για τις ερμηνείες της σε cult ταινίες του '90 όπως το "Κοράκι" όσο και για την έντονη προσωπικότητά της, η Bai Ling έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Τη δεκαετία του ’90 το όνομά της φιγούραρε σε εκείνα των πιο περιζήτητων ηθοποιών, ενώ η εξωτική ομορφιά της την κατέταξε το 1998 στη λίστα με τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους του πλανήτη του περιοδικού People.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το “Κοράκι” (The Crown) με τον Μπράντον Λι, το “Red Corner” με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, το “Η Άννα και ο Βασιλιάς” και το “Wild Wild West”, ενώ γύρισε σκηνές για το “Star Wars: Η εκδίκηση των Σιθ”, οι οποίες κόπηκαν την τελευταία στιγμή (υπάρχουν ωστόσο στο dvd και το bluray της ταινίες).

Σκηνή της με τον Will Smith στο Wild Wild West:

Η αφίσα της ταινίας “The Gene Generation”

Ως γερουσιαστής Bana Breemu στο Star Wars: Η εκδίκηση των Σιθ

H 52χρονη σήμερα ηθοποιός Bai Ling απέχει από τα κινηματογραφικά πλατό, έχει ωστόσο καταφέρει να αφήσει ένα ανεξίτηλο στίγμα και να δημιουργήσει φανατικούς θαυμαστές ανά την υφήλιο. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει και η ίδια, δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη: “Δεν ανήκω σε αυτήν την πραγματικότητα. Είμαι στο δικό μου σύμπαν και το μυαλό μου είναι ένα εκατομμύριο μίλια μακριά από εδώ. Νιώθω ότι έχω έρθει από τη Σελήνη, ίσως επειδή η μητέρα μου είχε πει ότι με βρήκε κάπου».

Η Αμερικανοκινέζα ηθοποιός θα βρεθεί στην Αθήνα στις 1 και 2 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο του φεστιβάλ AthensCon, συμπληρώνοντας έτσι το ρόστερ των λαμπερών καλεσμένων της διοργάνωσης.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη διήμερη πολύχρωμη γιορτή της ένατης τέχνης έχει ήδη ξεκινήσει. Περισσότερα ΕΔΩ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα