Η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε στο Γιώργο Μαζωνάκη για το βίντεο με την μίμηση

Η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε στο Γιώργο Μαζωνάκη για το βίντεο με την μίμηση

Όταν ο γνωστός τραγουδιστής μιμήθηκε το απαράμιλλο στυλ της "βασίλισσας των χαλιών" στις τηλε-πωλήσεις, οι περισσότεροι πίστεψαν ότι μια νέα κόντρα γεννιέται στην ελληνική σόου μπιζ. Η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε στο Γιώργο Μαζωνάκη αποδεικνύοντας ότι αν μη τι άλλο δεν στερείται χιούμορ.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβασε προ ημερών ένα βίντεο που δεν άργησε να γίνει Viral, αφού σε αυτό μιμούνταν το γνώριμο ύφος με το οποίο εδώ και πολλά χρόνια η Δέσποινα Μοιραράκη πουλάει χαλιά στην τηλεόραση, έχοντας πάντα ως “συνεργό” τον βοηθό της που τα παρουσιάζει στο κοινό.

«ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ , έως 80% !!!Προλάβετε…», ακούγεται να λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής, που ομολογουμένως ενθουσίασε τους φίλυς και τους οπαδούς του με την μίμησή του.

Ήταν απλώς θέμα χρόνου να έρθει και η απάντηση από την Δέσποινα Μοιραράκη. Μόνο που δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι και απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι η Δέσποινα Μοιραράκη δεν στερείται χιούμορ.

«Με ξεπέρασες‼️‼️‼️ Σ’ αγαπώ ❤️❤️ αλλά εγώ δεν μπορώ να γίνω τραγουδίστρια», έγραψε η Δέσποινα Μοιραράκη αναρτώντας ξανά το “επίμαχο” βίντεο με τον Μαζωνάκη.

  

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα