Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παντρεύτηκε κρυφά – “Αφήστε με στην ησυχία μου”

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παντρεύτηκε κρυφά – “Αφήστε με στην ησυχία μου”
Δήμητρα Αλεξανδράκη Instagram / @dimitraalexandraki1

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε πως έχει ήδη παντρευτεί, κρυφά, με τον αγαπημένο της. Ζήτησε από τα media να μην ασχοληθούν άλλο με αυτό το θέμα.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Super Katerina” βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία εδώ και αρκετό καιρό είχε ανακοινώσει ότι θα πανρευτεί με τον αγαπημένο της.

Η ίδια ρωτήθηκε για τον γάμο της και τότε αποκάλυψε πως έχει ήδη παντρευτεί, κρυφά, και πως δεν θέλει να ασχοληθούν άλλο τα media με αυτό το θέμα.

“Να μην σχολιάσουμε άλλο αυτό το θέμα. Το έχουμε τραβήξει από τα μαλλιά. Παντρεύτηκα και ειλικρινά αφήστε με στην ησυχία μου. Πήρα την ευλογία από τον παπά και τελειώσαμε. Δεν θέλω να το συζητήσω. Δεν θέλω πραγματικά άλλο, έχω αρχίσει να στριμώχνομαι πάρα πολύ και δεν περνάω καλά εγώ με τον εαυτό μου. Μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που ανέβασα την πρόταση γάμου”, είπε και πρόσθεσε πως θα ήθελε να κάνει ένα παιδί.

Επίσης, η Δήμητρα αλεξανδράκη ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να είναι νονά του παιδιού που περιμένουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Στέλλα Πάσσαρη έχει προτεραιότητα. Είναι αδελφές ψυχές με την Ιωάννα και είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Θεωρώ ότι το παιδί θα φωτιστεί καλύτερα από να το βάφτιζα εγώ, εμένα βγαίνουν τρελά.”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα