Η Emily Ratajkowski ξεμπρόστιασε δημοσιογράφο των NYT που είπε τη Melania Trump ‘πόρνη’

Η Emily Ratajkowski ξεμπρόστιασε δημοσιογράφο των NYT που είπε τη Melania Trump ‘πόρνη’

Το απρεπές σχόλιο δημοσιογράφου, που εξόργισε το διάσημο μοντέλο και πήρε το μέρος της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

Στο πλευρό της Melania Trump το μοντέλο Emily Ratajkowski, που αποκάλυψε ότι δημοσιογράφος των New York Times, μιλώντας της σε εκδήλωση για την πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, την αποκάλεσε “πόρνη”.

Όπως έγραψε η Ratajkowski στον λογαριασμό της στο Twitter, το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε σε εκδήλωση, όπου δίπλα της κάθισε ο περί ου ο λόγος δημοσιογράφος των NYT, ο οποίος αναφέρθηκε σε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για το παρελθόν της πρώτης κυρίας.

“Κάθισα δίπλα σε έναν δημοσιογράφο των ΝΥΤ χθες το βράδυ και μου είπε ότι η Melania είναι πόρνη. Όποιες κι αν είναι οι πολιτικές πεποιθήσεις καθενός, είναι σημαντικό, να το αναφέρουμε αυτό, γι’αυτό που είναι: διαπόμπευση μίας γυναίκας”, είπε.

“Δεν με αφορά το γυμνό ή σεξουαλικό παρελθόν της και δεν θα έπρεπε, να ενδιαφέρει κανέναν. Οι επιθέσεις βάσει φύλου είναι αηδιαστικές σεξιστικές μ@λ@κίες”, συνέχισε η Ratajkowski.

Εκ μέρους των ΝΥΤ, η εκπρόσωπος Eileen Murphy όχι μόνο δεν αρνήθηκε, ότι το σχόλιο έγινε, αλλά σημείωσε, ότι “αν και δεν υπήρχε πρόθεση, να δημοσιοποιηθεί, ήταν απόλυτα απρεπές και δεν θα έπρεπε να έχει γίνει εξαρχής”.

Το όνομα του δημοσιογράφου δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, σύμφωνα με τη Murphy, δεν καλύπτει πολιτικό ρεπορτάζ και δη από τον Λευκό Οίκο.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ αντέδρασε στη δημοσιοποίηση του σχολίου, γράφοντας “Ενα χειροκρότημα σε όλες τις γυναίκες, που μιλούν δημόσια και υποστηρίζουν άλλες γυναίκες”.

Πηγή: Independent

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα