Η εξομολόγηση της Έρρικας Πρεζεράκου: “Είχα μείνει έγκυος και απέβαλα”

Η εξομολόγηση της Έρρικας Πρεζεράκου: “Είχα μείνει έγκυος και απέβαλα”
Έρρικα Πρεζεράκου GLOMEX

Η Έρρικα Πρεζεράκου, μίλησε για ένα συμβάν που βίωσε και αποτέλεσε μάθημα για εκείνη. "Πριν από τρία χρόνια βίωσα την αποβολή. Είναι κάτι πολύ στενάχωρο".

Η Έρρικα Πρεζεράκου βρέθηκε στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μια αποβολή που βίωσε στο παρελθόν.

“Το είπα πρώτη φορά. Όταν κάτι έχει ηρεμήσει μέσα σου είναι πιο εύκολο να μιλήσεις γι΄αυτό. Συνέβη πριν τρία χρόνια, έτσι είχα πάρει και την snow (το σκυλί της), την είχα πάρει όταν έμεινα έγκυος για να μεγαλώσουν μαζί. Το παιδί το έχασα περίπου στους 4 με 5 μήνες.

Είναι κάτι πολύ στενάχωρο. Νομίζω πολλές γυναίκες το έχουν βιώσει. Ήταν πολλή η πίεση της δουλειάς μου και της καθημερινότητάς μου, νομίζω αυτό το προκάλεσε. Έκανα πολλά πράγματα μαζί. Σπούδαζα για δύο πτυχία, είχα τη δουλειά μου. Ξαφνικά ήταν τόσο έντονο όλο αυτό, που έφερε και αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν μεγάλο μάθημα για μένα”, αναφέρει η Έρρικα Πρεζεράκου.

Όπως εξηγεί, το περιστατικό αυτό δεν την έχει αποθαρρύνει από το να ξανά προσπαθήσει. Μάλιστα, εξηγεί, πως περισσότερο την έβαλε σε μια διαδικασία να ακούσει τον εαυτό της και το σώμα της, καθώς αυτό που είχε ανάγκη ήταν ηρεμία. “Όταν είναι να γίνει θα γίνει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα