Η Kardashian εξευτελίζει την Taylor Swift με αποκαλυπτικό βίντεο

default image

Ο Kanye West είχε την συγκατάθεση της τραγουδίστριας να χρησιμοποιήσει το όνομά της στο τραγούδι "Famous" και η Kim είχε τις αποδείξεις γι' αυτό. Τεράστιο φάουλ για την Taylor Swift που επί μήνες "έπαιζε" το θύμα "rap bullying" (vid)

Αν κάποιος γνωρίζει να μεταχειρίζεται τα social media, αλλά και τη δημοσιότητα καλύτερα από τον οποιονδήποτε σε αυτόν εδώ τον πλανήτη, αυτή είναι σαφέστατα η Kim Kardashian. Η τηλεπερσόνα είχε προειδοποιήσει την Taylor Swift πως είχε αποδείξεις πως η τελευταία είχε συναινέσει στην κυκλοφορία του τραγουδιού “Famous” στο οποίο ο πολυαγαπημένος της σύζυγος την αποκαλεί “σκύλα” και δεν έμεινε απλά σε διακηρύξεις. Το Σαββατοκύριακο ανέβασε στο Snap Chat βίντεο στο οποίο ηχογραφούσε την τηλεφωνική συνομιλία του Kanye West με την Taylor Swift, όπου και την ενημέρωνε για το επικείμενο τραγούδι του.

Η Kim λοιπόν φαίνεται πως ξέρει να “παίζει” το χαρτί της δύναμης των social media σωστά. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό GQ, εξήγησε πως η Taylor Swift λέει ψέμματα όταν ισχυρίζεται πως δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της στην κυκλοφορία του τραγουδιού και λίγες μέρες μετά έκανε και την κίνηση-ματ, δημοσιεύοντας το βίντεο με το οποίο το αποδείκνυε.

“Είμαι πολύ χαρούμενη που είχες το σεβασμό να με καλέσεις και να αναφερθείς ως φίλος στο τραγούδι” φαίνεται να απαντά στον ράπερ η Taylor Swift κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, ενώ σε άλλο σημείο εξηγεί: “Και ξέρεις κάτι, αν με ρωτήσουν, νομίζω πως είναι τέλειο να απαντήσω ‘κοιτάξτε, μου τηλεφώνησε και μου ανέφερε το στίχο πριν αυτός κυκλοφορήσει”. Είναι προφανές ότι το βίντεο εκθέτει ανεπανόρθωτα την τραγουδίστρια που επί μήνες έπαιξε το χαρτί της “κακοποιημένης” καλλιτέχνη που στοχοποιήθηκε για μια ακόμη φορά χωρίς λόγο.

Δείτε τα βίντεο, όπως τα ανέβασε η Kardashian:

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Ο Kanye West κυκλοφόρησε το νέο του single “Famous” στο οποίο ένας από τους στίχους ανέφερε. “Νιώθω ότι μπορώ ακόμη να κάνω σεξ με την Taylor, γιατί έκανα αυτή την ‘σκύλα’ διάσημη'”. Ο στίχος έκανε το γύρο του διαδικτύου και αναζωπύρωσε τη βεντέτα της αμερικανικής μουσικής βιομηχανίας που κρατά από το 2009, τότε που ο ράπερ, αρπάζοντας κυριολεκτικά το βραβείο από την τραγουδίστρια εξέφραζε ενστάσεις για την απονομή του στην Swift και όχι στη Beyonce. Πριν λίγο καιρό η κόντρα φούντωσε και πάλι, με το βίντεο κλιπ του κομματιού να προβάλει τον καλλιτέχνη γυμνό στο κρεβάτι του με την Taylor Swift – επίσης με αδαμιαία περιβολή – στο πλευρό του.

Ο δακρύβρεχτος λόγος στα Grammy και η πραγματικότητα

Η κόντρα απασχόλησε τα ΜΜΕ στην Αμερική και αλλού για πολλές ημέρες, ενώ χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση της Taylor Swift κατά τη βράβευση της στα Grammy τον περασμένο Φλεβάρη, όπου έκανε λόγο για ανθρώπους που “θα προσπαθήσουν να υποσκάψουν την επιτυχία σας ή να πάρουν τα εύσημα για όσα έχετε πετύχει ή να επωμιστούν τη δόξα σας”.

“Ως η πρώτη γυναίκα που κερδίζει δύο φορές το βραβείο για το Άλμπουμ της χρονιάς στα Grammy, θέλω να πω στις νέες γυναίκες εκεί έξω: Θα υπάρξουν άνθρωποι στην πορεία, που θα προσπαθήσουν να υποσκάψουν την επιτυχία σας ή να πάρουν τα εύσημα” ανέφερε με εμφανή τη συγκίνηση, αλλά και τη στόχευση των πυρών της σε βάρος του Kanye West. Όλο αυτό βέβαια, με τα σημερινά δεδομένα μοιάζει μια πολύ καλά σκηνοθετημένη παράσταση από πλευράς Swift, που σύμφωνα πάντα με το βίντεο, γνώριζε τα πάντα και δεν έπεσε θύμα κάποια ανεξήγητης επίθεσης.

“Οι σχέσεις είναι πιο σημαντικές από έναν στίχο” ακούγεται να λέει ο Kanye West στο βίντεο με την Swift να του απαντάει “δεν νομίζω πως όποιος ακούσει το τραγούδι θα έχει την εντύπωση πως θα βάλω τα κλάματα γι’ αυτό”. Μάλιστα, στο τηλεφώνημα η Swift δηλώνει πως θα απαντήσει στους δημοσιογράφους για το θέμα στα επικείμενα Grammy (εκεί όπου έβγαλε τον ένθερμο λόγο για τις γυναίκες που συνεχίζουν παρά τα χτυπήματα), εξηγώντας πως είχε λάβει τηλεφώνημα για το στίχο. Ακόμη πιο επιβαρυντικό για την όλη της στάση στο ζήτημα είναι το γεγονός πως ακούγεται να αναφέρει στον West πως δεν περίμενε το τηλεφώνημά του και ότι δεν θα είχε την απαίτηση να την ενημερώσει για κάποιο στίχο του.

That’s life… BITCH

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την αποκάλυψη, η Taylor Swift επιχείρησε να απαντήσει με μια ανάρτησή της στο instagram. Η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε πως ποτέ ο Kanye West δεν της έβαλε να ακούσει το στίχο και ουδέποτε της ανέφερε πως θα την αποκαλέσει “σκύλα”. “Που είναι το βίντεο του Kanye που μου λέει ότι πρόκειται να με αποκαλέσει “σκύλα” στο τραγούδι του; Δεν υπάρχει γιατί δεν συνέβη ποτέ” αναφέρει και σημειώνει: “Δεν μπορείς να ελέγξεις τη συναισθηματική απάντηση κάποιου όταν αποκαλείται σκύλα μπροστά σε όλο τον κόσμο”.

“Με χαρακτήρισαν εσφαλμένα ψεύτρα, όταν ποτέ δεν μου αποκαλύφθηκε όλο το τραγούδι ή αναπαράχθηκε κανένα μέρος του” σημειώνει και ζητά να μην συνεχίσουν να την απασχολούν για μια ιστορία της οποίας δεν ζήτησε ποτέ να αποτελεί μέρος, από το 2009.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα