Η Κατερίνα Στικούδη, το μαθητικό πάρτι, οι ζαρτιέρες και η “προσωπική φρουρά”

Η Κατερίνα Στικούδη, το μαθητικό πάρτι, οι ζαρτιέρες και η “προσωπική φρουρά”
Η Κατερίνα Στικούδη στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, στα πλαίσια της «Γιορτής της Νεολαίας» Apela.gr

Στην Σπάρτη εμφανίστηκε η τραγουδίστρια σε «Γιορτή Νεολαίας» του δήμου, με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 να στηλιτεύει την προκλητική εμφάνισή της.

Την περασμένη Πέμπτη, οι μαθητές της Σπάρτης που αρίστευσαν την περασμένη χρονιά παρευρέθησαν στη «Γιορτή Νεολαίας» που διοργάνωσε ο Δήμος για εκείνους στην κεντρική πλατεία της πόλης. Μια εκδήλωση που δεν ήταν όσο βαρετή θα περίμενε κανείς, αφού στο τέλος επί σκηνής εμφανίστηκε η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη. Ωστόσο, τα πλάνα από την εκδήλωση προκάλεσαν την αντιπαράθεση στην εκπομπή «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά, καθώς οι συνάδελφοί της προβληματίστηκαν με την αποκαλυπτική της εμφάνιση μπροστά σε παιδιά δημοτικού.

Όπως μάλιστα διαβάζουμε στο apela.gr μετά το τέλος της συναυλίας, αρκετοί νέοι ακολούθησαν την τραγουδίστρια σε κεντρικό ξενοδοχείο όπου διέμενε προκειμένου να βγάλουν μαζί της αναμνηστικές φωτογραφίες. Στο βίντεο θα δείτε μάλιστα πως η τραγουδίστρια πλησιάζει στην κεντρική σκηνή, σε ένα act, που θέλει την Στικούδη να συνοδεύεται από bodyguards.

Δείτε εικόνες από το τοπικό μέσο:

«Εμένα είναι φίλη μου, αλλά να πούμε αλήθειες. Πηγαίνω στη σκηνή κάπως, φοράω συγκεκριμένα ρούχα σκηνής. Τώρα το έκανε και σε αυτή τη συναυλία, που όμως κάτω είναι 15χρονα. Θα έπρεπε να το προσαρμόσει θεωρώ» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Δεν προσαρμόστηκε η όλη εικόνα στο πλαίσιο της σχολικής γιορτής» συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά, με την Αφροδίτη Γραμμέλη να παρατηρεί πως η εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη περιελάμβανε και ζαρτιέρες.

Δείτε τα σχόλια των συντελεστών του πρωινού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα