Η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει στη σκηνή: “Σχεδόν Πέθανα”

Η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει στη σκηνή: “Σχεδόν Πέθανα”
Κατερίνα Βρανά

Μπορείς να κάνεις πλάκα όταν έχει βγει νικητής από μια μάχη με το θάνατο; Εννοείται! Ειδικά όταν είσαι η Κατερίνα Βρανά το δικαιούσαι και είναι σίγουρο ότι θα το κάνεις και καλά! Η αγαπημένη stand up comedian πριν επιστέψει στη σκηνή, μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου και σαρώνει τα πάντα με τα λόγια της.

Δύο χρόνια σχεδόν μετά την περιπέτεια με την υγεία της που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή, η Κατερίνα Βρανά ετοιμάζεται να ανέβει και πάλι στη σκηνή του θεάτρου, με το αναπηρικό της αμαξίδιο και να μας αποδείξει ότι παραμένει το “πιο αστείο κορίτσι στον κόσμο”. Μιλώντας απόψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου λέει “σχεδόν πέθανα” και απορεί “ποτέ δεν γελάει κανείς σε αυτό, δεν καταλαβαίνω γιατί”…

“Μιλάω λίγο σαν μαστουρωμένη αλλά δεν είμαι” λέει στον παρουσιαστή του “The 2Night Show” αποκαλύπτοντας ότι πριν από όλα αυτά ένιωθε “άτρωτη”. “Όταν έρχεται το κλάμα το αφήνω να έρθει γιατί είναι πολύ απελευθερωτικό” συμπληρώνει, ενώ αποκαλύπτει ότι ο σύντροφός της είναι πάντα στο πλευρό της, όλο αυτό το διάστημα, δίνοντας και πιο… “προσωπικές” πληροφορίες για τη σχέση τους με το γνωστό της στυλ.


Η αγαπημένη stand up comedian ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες να κάνει πρεμιέρα στο Μικρό Παλλάς. “Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)” ο τίτλος της παράστασης και ο τίτλος προϊδεάζει ότι δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα όριο. Από τις 4 Φεβρουαρίου και για οκτώ παραστάσεις, η Κατερίνα Βρανά θα μας θυμίσει γιατί είναι αυτή τη στιγμή μια από τις κορυφαίες κωμικούς στον κόσμο, αλλά και την τεράστια δύναμη ψυχής που διαθέτει και της επέτρεψε αντιμετωπίσει μία τόσο μεγάλη και σκληρή δοκιμασία, κρατώντας πάντα στο ακέραιο το χιούμορ της και το χαμόγελο στα χείλη.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού στην Μαλαισία, η Κατερίνα Βρανά έπαθε σκωληκοειδίτιδα. Η λάθος διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να πάθει περιτονίτιδα, να πέσει σε κώμα και να παλέψει ακόμη και με τη σηψαιμία για να σωθεί.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά βρίσκεται ακόμη σε φάση αποκατάστασης, αντιμετωπίζοντας κινητικά προβλήματα, ενώ δεν έχει επανέλθει πλήρως η όρασή της.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι μετά από αυτή την ασύλληπτη περιπέτεια και ταλαιπωρία, θα έχει πάρα πολλά να μας πει και να μοιραστεί μαζί μας. Ιστορίες με γιατρούς, νοσοκομεία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τη ζωή πριν και μετά…


Η ταυτότητα της παράστασης:

Κατερίνα Βρανά: Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)

Από 4 Φεβρουαρίου και για οκτώ παραστάσεις, κάθε Δευτέρα και Τρίτη έως και 26 Φεβρουαρίου

Μικρό Παλλάς, Αμερικής 2 (City Link)

Ώρα έναρξης: 21:00

Διάρκεια: 80 λεπτά

Εισιτήρια: 12 ευρω γενική είσοδος, 10 ΑΜΕΑ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα