Η Lisa Ann επέστρεψε στο πορνό. Στοπ

Η Lisa Ann επέστρεψε στο πορνό. Στοπ

Η μεγάλη επιστροφή της "θρυλικής" Lisa Ann. Γιατί είναι πολλά τα λεφτά

Το νέο συμβόλαιο της Lisa Ann στη βιομηχανία του πορνό, είναι γεγονός, μήνες μετά την ανακοίνωση της “απόσυρσής” της. Η 45χρονη υπέγραψε με την εταιρεία Evil Angel για να αναλάβει την παραγωγή και τη σκηνοθεσία ταινιών.

Στην εταιρεία περνά και το αρχείο της με τις εκατοντάδες ταινίες της, ενώ η ίδια ξεκίνησε να γυρίζει και νέα βίντεο ερωτικού περιεχομένου για ενηλίκους.

“Έχω γυρίσει για καλό σκοπό, γεμάτη έμπνευση και με θετικά μηνύματα από τους fans μου από όλο τον κόσμο. Η επιστροφή μου, μου επιτρέπει να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου, το brand μου και το όνομά μου. Δεν υπάρχει καλύτερο στούντιο παραγωγών από την Evil Angel. Ο πήχης έχει ανέβει και αισθάνομαι έτοιμη”.

Αυτή τη στιγμή η Lisa Ann αριθμεί πάνω από 1,6 εκ. Instagram followers, και από ένα εκατομμύριο σε Twitter και Facebook.

Τα νούμερα αυτά τη φέρνουν στην κορυφή της σχετικής λίστας για τους πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών, κάτι που σημαίνει εν πολλοίς ότι εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής. “Αν δει κανείς τα στατιστικά, καταλαβαίνει πως δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερη σταρ ερωτικών ταινιών στην ιστορία”, αναφέρει ο Adam Grayson, διευθύνων σύμβουλος της Evil Angel.

Ήδη, η πρώτη της σκηνή έχει ανέβει online και σηματοδοτεί την επιστροφή της. Η ίδια θα συνεχίσει μάλιστα τη συνεργασία της με το SiriusXM Fantasy Sports Radio, στο οποίο κάνει εκπομπές κάθε Κυριακή και Δευτέρα βράδυ, για τα Fantasy Sports που είναι και το αγαπημένο της χόμπι.

Αναφέρει δε πως επιστρέφει για να δώσει “νέο πνεύμα και φιλοσοφία” στις ερωτικές ταινίες. “Οι παραγωγές μου θα είναι μοναδικές, απολύτως εμπνευσμένες από εμένα και στόχος μου είναι να δημιουργήσω το τέλειο”, δηλώνει στο avn.com.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ann αυτοπροσδιορίζεται και ως “ακτιβίστρια” για την αλλαγή των στερεοτύπων. Σε συνέντευξή της στον Guardian, έκανε λόγο για μια βιομηχανία που ζητούσε τα τελευταία χρόνια όλο και πιο σκληρές σκηνές. Πριν έρθει στην επικαιρότητα το κίνημα #metoo κατά των σεξουαλικών παρενοχλήσεων και κακοποιήσεων, η Ann μιλούσε για μια τάση για πιο extreme και βίαιες σκηνές προειδοποιώντας πως η κακοποίηση στο πορνό είναι επιζήμια για τις γυναίκες πρωταγωνίστριες οι οποίες εμπλέκονται όλο και περισσότερο σε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η Ann δήλωνε ακόμη πως οι ακραίες σκηνές πληρώνονται περισσότερο, με μια πρωταγωνίστρια να φτάνει να αμοίβεται μέχρι και 2.500 δολάρια για ένα γύρισμα.

Μέσα από τη δική της εταιρεία που συνεργάζεται πλέον με την Evil Angel, η Ann θα δίνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό κάθε μήνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, με την πρώτη δωρεά να πηγαίνει σε καμπάνια κατά του bullying, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την αδικοχαμένη August Ames. “Στο μέλλον θα οργανωθούν και Facebook Live μεταδόσεις για αντίστοιχους καλούς σκοπούς”, ανακοίνωσε η 45χρονη πρωταγωνίστρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα