Η Ναόμι Κάμπελ δεν περνάει καλά

Model Naomi Campbell poses for photographers prior to the press conference for Fashion For Relief at the 70th international film festival, Cannes, southern France, Saturday, May 20, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Model Naomi Campbell poses for photographers prior to the press conference for Fashion For Relief at the 70th international film festival, Cannes, southern France, Saturday, May 20, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Η Ναόμι Κάμπελ δεν είχε κέφια για γιορτές στα γενέθλιά της. Το υποτονικό πάρτι σε σκάφος     

 Η Ναόμι Κάμπελ γιόρτασε τη Δευτέρα τα 47α γενέθλια της, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν είχε τα κέφια της.                    

Η γιορτή έγινε στο σκάφος της, στη μαρίνα των Κανών, αλλά τίποτα δεν θύμιζε τα πάρτι που έδινε τα προηγούμενα χρόνια.

Το σούπερ μόντελ βρίσκονταν στην πόλη για να παρουσιάσει την επίδειξη μόδας που έγινε με τη χορηγία της Relief, την περασμένη Κυριακή.

Πέρυσι το πάρτι των γενεθλίων της γαζέλας των ντεφιλέ ήταν από τα δημοφιλή ιβεντ του φεστιβάλ κινηματογράφου, καθώς έγινε μία λαμπερή και χλιδάτη γιορτή σε ένα κάστρο. Αυτή τη φορά όμως, σύμφωνα με το Page Six η Ναόμι έφτασε αργά στο πάρτι γενεθλίων της και κατευθύνθηκε σε ιδιαίτερο δωμάτιο, στο οποίο δεν «περνούσε ούτε κουνούπι» από την υψηλή ασφάλεια που βρίσκονταν έξω από αυτό.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, φέτος το πάρτι δεν ήταν θεματικό και ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν η Σάλμα Χάγιεκ, η Πάμελα Άντερσον και η Λίντσεϊ Λόχαν, ενώ η Λίλι Άλεν παραδοσιακά διασκέδασε τους φίλους της Ναόμι παίζοντας κιθάρα μαζί με την μπάντα της.

πηγή φωτογραφίασς: AP/Alastair Grant

SHARE: