Η Priyanka Chopra αρραβωνιάστηκε

Η Priyanka Chopra αρραβωνιάστηκε
instagram / priyanka chopra

Η όμορφη σταρ του Μπόλιγουντ αρραβωνιάστηκε τον τραγουδιστή Nick Jonas σε μια παραδοσιακή τελετή στη Βομβάη, με λίγους καλεσμένους, κυρίως συγγενείς.

Η εκθαμβωτική ηθοποιός Priyanka Chopra και ο τραγουδιστής Nick Jonas, πρώην μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers, επιβεβαίωσαν μέσω αναρτήσεων στο Instagram τον αρραβώνα τους, λίγους μόλις μήνες μετά την έναρξη της σχέσης τους. 

Οι δυο αστέρες αρραβωνιάστηκαν το Σάββατο σε μια παραδοσιακή τελετή στη Βομβάη, με λίγους καλεσμένους, κυρίως συγγενείς. Στη συνέχεια μοιράστηκαν φωτογραφίες από την τελετή στους λογαριασμούς τους στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης, με τον Jonas να αποκαλεί τη Chopra την «μελλοντική κυρία Jonas» και να λέει πως είναι «η αγάπη του και η καρδιά του».

Η Chopra κέρδισε τον τίτλο Miss World το 2000 και συνέχισε κάνοντας καριέρα ως ηθοποιός και 50 ταινίες στην Ινδία. Το περιοδικό Time την είχε συμπεριλάβει στη λίστα με τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο πριν από δύο χρόνια και το περασμένο έτος το περιοδικό Forbes την περιέλαβε σε μια λίστα με τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου. Η καριέρα της στις ΗΠΑ ξεκίνησε με ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Quantico και ακολούθησαν τα φιλμ «Ventilator», «Baywatch» και «A Kid like Jake».  

Ο Jonas εκτός από τη μπάντα που έφτιαξε με τους αδελφούς του Joe και Kevin έχει και κάποιες συμμετοχές σε ταινίες. Είναι περίπου δέκα χρόνια μικρότερος από τη Chopra.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα