Η πρώτη δήλωση της Φαίης Σκορδά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

Η πρώτη δήλωση της Φαίης Σκορδά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου

"Απόφαση ζωής που πήραμε από κοινού", είπε η Φαίη Σκορδά για το διαζύγιό της από τον Λιάγκα. Τι δήλωσε με δάκρυα στα μάτια, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της (Vids)

Με δάκρυα στα μάτια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε από την εκπομπή της στο διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα, για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, με κοινή δήλωση στη Real News.

Το πρωί της Δευτέρας, αφού παρουσίασε τα θέματα στην αρχή της εκπομπής, πέρασε σε διαφημίσεις, χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο.

Αφού επανήλθε και συζήτησε τα θέματα με τους συνεργάτες της, παρατήρησε πως την κοιτάζουν μουδιασμένοι, ενώ εμφανώς αμήχανη και η ίδια, ζήτησε να πάνε σε διαφημίσεις ξανά, αποφεύγοντας να κάνει κι άλλο σχόλιο.

Τελικά και μετά από τα αλλεπάλληλα μηνύματα συμπαράστασης, που δέχτηκε από τηλεθεατές και συνεργάτες της, κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, αναφέρθηκε στον χωρισμό της, λέγοντας:

"Είναι μια κατάσταση δύσκολη, δεν μπορώ να το αφήσω έτσι και να μην απαντήσω σε όλα τα μηνύματα. Θέλω να πω ότι τα παιδιά είναι πάνω από όλα, έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που θα μας ενώνουν μια ζωή πρέπει να είμαστε δυνατοί. Έλεγα στην αρχή της σεζόν ευτυχώς θα πάω στην εκπομπή, παίρνω πολλή αγάπη και καταλαβαίνω ότι θέλετε να είστε δίπλα μου, μακάρι να μπορούσα να είμαι κι εγώ κοντά σας στις δύσκολες στιγμές - και να σας κρατούσα το χέρι. Το σημαντικό είναι να είμαστε γεροί και να είμαστε καλά για τα παιδιά μας. Ήταν μια απόφαση ζωής που την πήραμε από κοινού. Δεν είναι κάτι χθεσινό. Το καταλαβαίνετε αυτό. Δεν μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι το χρόνο της εκπομπής και να ανοίγουμε άλλα θέματα. Είμαστε καλά για τα παιδιά μας. Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Προχωράς πάνω από όλα με ψυχραιμία και λογική. Προχωράμε".

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Λιάγκας - Σκορδά: Χωρίζουν και στη ζωή

Όταν Λιάγκας - Σκορδά και Bradgelina πήγαιναν σε 'σύμβουλο γάμου'

Σόλο η Σκορδά, χωρίς Λιάγκα, από Δευτέρα στο 'Πρωινό'

Λιάγκας - Σκορδά: Η γνωριμία στο πλατό και ο πρώτος καβγάς 'με το καλημέρα'

SHARE:

24Media Network