Η Sophie Turner έμαθε τι σημαίνει σεξ στο Game of Thrones

Η Sophie Turner έμαθε τι σημαίνει σεξ στο Game of Thrones
Sophie Turner poses for photographers upon arrival at the BAFTA Film Awards, in London, Sunday, Feb. 12, 2017. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) Vianney Le Caer/Invision/AP

Η Sophie Turner μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλική της διαπαιδαγώγηση μέσω της σειράς αλλά και για τη σεξουαλική κακοποίηση

Η Sansa του Game of Thrones, κοινώς η Sophie Turner ενηλικιώθηκε παράλληλα με τα γυρίσματα της πολυβραβευμένης και άκρως επιτυχημένης σειράς που ετοιμάζεται να επανέλθει στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες.

Σε συνέντευξη της στους Sunday Times ανέφερε πως ήταν μόλις 12 ετών όταν πέρασε από την οντισιόν του GoT και 15 όταν έγινε η προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς. Σήμερα είναι 21 ετών. Όπως δήλωσε, ο άγριος κόσμος του Westeros την έβαλε “αναγκαστικά” σε ένα σύμπαν που δεν είχε οπτικοποιήσει ή σκιαγραφήσει στο μυαλό της. Σεξ, βία, εκβιασμοί, εκδίκηση, αίμα, ίντριγκες για τον θρόνο.

Το Game of Thrones βασίζεται άλλωστε στο αίμα και το σεξ. “Την πρώτη φορά που κατάλαβα τι είναι το στοματικό σεξ ήταν όταν ήμουν μόλις 13 ετών και διάβασα το σενάριο που μου δόθηκε. Σκέφτηκα, κάνουν οι άνθρωποι τέτοια πράγματα; Πραγματικά, το Game of Thrones ήταν η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση μου από την εφηβεία”, αναφέρει η Turner στους Times.

Στην ίδια συνέντευξη η εντυπωσιακή Sansa μίλησε για το πώς τα social media την έχουν επηρεάσει αρνητικά. “Ξέρετε στο συμβόλαιο που υπογράφεις με μια εταιρεία παραγωγής υπάρχει όρος που προβλέπει να διατηρείς όλα τα κοινωνικά δίκτυα και πρέπει όλοι οι μετέχοντες να αναρτούν πράγματα σχετικά με τη σειρά για την προώθηση της. Πρέπει κάθε μέρα να δημοσιεύεις κάτι για να αυξάνεις εκείνους που σε ακολουθούν. Είναι τρελό όλο αυτό!”. Παραδέχεται ότι στην αρχή όλη αυτή η διαδικασία την άγχωνε, ωστόσο κατάφερε να το διαχειριστεί αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο για τους δικούς της ανθρώπους.

“Σταμάτησα να σκέφτομαι τόσο πολύ το πώς βλέπουν οι άλλοι την εικόνα μου”.

Sophie Turner attends the season six premiere of "Game Of Thrones" at TCL Chinese Theatre on Sunday, Apr. 10, 2016 in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Jordan Strauss/Invision/AP

 

Η Turner αναφέρει επίσης πως δεν ήταν προετοιμασμένη για τις διαστάσεις που πήρε ο “βιασμός” της στη σειρά από τον Ramsey Bolton το 2015. Ήταν το επεισόδιο με τη νύχτα γάμου της Sansa με τον Ramsey. “Η σεξουαλική κακοποίηση ήταν κάτι που δεν είχε συμβεί σε εμένα ή σε οικείο μου πρόσωπο και έτσι δεν είχα ασχοληθεί ιδιαίτερα με το ζήτημα. Μετά γύρισα αυτή τη σκηνή. Όταν είδα τη σκηνή σκέφτηκα πως ίσως δεν θα έπρεπε να την είχαμε γυρίσει. Στη συνέχεια όμως κατάλαβα πως όσο πιο πολύ μιλάμε για τον βιασμό, τόσο το καλύτερο, γιατί ευαισθητοποιείται περισσότερος κόσμος. Με αφήνουν πλέον αδιάφορη όσοι λένε πως αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να παίζονται στην τηλεόραση. Είναι πράγματα που πάντα γίνονταν και θα συνεχίσουν να γίνονται, δεν μπορούμε να κάνουμε πως δεν τα βλέπουμε, δεν είναι ταμπού. Αντιθέτως πρέπει να δώσουμε το θάρρος στα θύματα να μιλήσουν ανοιχτά”.

“Μεγαλώνοντας έμαθα να μη δίνω σημασία στα σχόλια των άλλων, ιδίως στα κακόβουλα. Πλέον κυκλοφορώ χωρίς να με νοιάζει αν θα με δουν, με φίλους, βγαίνω κανονικά και αισθάνομαι κανονικός άνθρωπος”, απάντησε επίσης η Turner σχετικά με το πώς αντιμετωπίζει την ξαφνική δημοσιότητα.

Θυμίζουμε ότι η έβδομη σεζόν του Game of Thrones θα περιλαμβάνει επτά επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου.

Περισσότερα στοιχεία για την προβολή του έβδομου κύκλου:

Ο  7ος πολυαναμενόμενος κύκλος της σειράς-φαινόμενο της  HBO«Game of Thrones» κάνει πρεμιέρα την  Κυριακή, 16 Ιουλίου στις  4.00 μετά τα μεσάνυχτα ταυτόχρονα με την Αμερική και  με ελληνικούς υπότιτλους  αποκλειστικά στη Nova.

Η σειρά θα προβάλλεται και σε  prime time προβολή από τη  Δευτέρα 17 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα  στις 22.00 στο  Novacinema4HD.

Ο νέος κύκλος θα είναι διαθέσιμος και μέσω των υπηρεσιών  Nova On Demand και  Nova GO. Επιπλέον για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Nova εξασφάλισε αποκλειστικά για τους συνδρομητές της, την προβολή των προηγούμενων έξι κύκλων σε ένα επικό Box Set. Όλα τα επεισόδια βρίσκονται διαθέσιμα από την Παρασκευή 19 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 31 Αυγούστου  χωρίς καμία επιπλέον χρέωση μέσω των υπηρεσιών  Nova On Demand και  Nova GO.

Φωτογραφία: Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα