Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκηρύσσει τις σαμπάνιες και εκείνες ‘που το παίζουν’

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκηρύσσει τις σαμπάνιες και εκείνες ‘που το παίζουν’

Αποστάσεις από το παρελθόν της παίρνει η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία μίλησε για τη lifestyle κουλτούρα των Social Media

Ωρίμασε η Τζούλια Αλεξανδράτου;

Το γνωστό μοντέλο που έχει προκαλέσει με τις επιλογές και τις δηλώσεις της, “ξέσπασε” μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook και επιτέθηκε στην lifestyle κουλτούρα των social media και εναντίον εκείνων που “κάνουν το ίδιο και νομίζουν πως κάνουν κάτι σημαντικό”. Μάλλον υπονοεί πως άλλες την αντιγράφουν, αφού συνηθίζει να εμφανίζεται σε κοσμικά κέντρα με ποτήρια σαμπάνιας ανά χείρας.

Έγραψε η ίδια στο Facebook:

“Έχω βαρεθεί να βλέπω Όλα αυτά τα τσολιά που κάνουν πάρτυ, πίνουν σαμπάνιες και το παίζουν στο Fb κ στο Instagram κ κάνουν γκριμάτσες κ καλά θεωρούν ότι κανουν κάτι σημαντικό; κ κάνουν κ όλοι το ίδιο εντωμεταξύ.

προτιμώ να φάω μια μακαρονάδα κ να κοιμηθω παρά να κάνω όλες αυτές τις ανοησίες σα καραγκιοζης. Ανούσια πράγματα. Ανούσια ζωή. Γελάω. Τρεναζ”.

Η Τζούλια πάντως φαίνεται πως εσχάτως απέκτησε και κοινωνικές ευαισθησίες, πέραν της “γκλάμουρους” αισθητικής που την έχει κάνει διάσημη. Ακόμη μια πρόσφατη ανάρτηση της:

Σημειώνεται πως η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε μετακομίσει στην Αυστρία όπου ζούσε με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο, ωστόσο μετά τον πρόσφατο χωρισμό της επέστρεψε στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη ερωτική ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου, έφερε την πρωταγωνίστρια απέναντι στις Αρχές. Η ταινία αρχικά είχε πλασαριστεί ως sex tape που διέρρευσε, με την ίδια να δηλώνει τότε πολύ δυσαρεστημένη. Ωστόσο το ΣΔΟΕ προχώρησε σε έλεγχο καλώντας την Τζούλια αλλά και την εταιρεία παραγωγής Sirina.

Η Τζούλια ΑΛεξανδράτου υποστήριζε πως επρόκειτο για προσωπικές στιγμές, ενώ ο Δημήτρης Σειρηνάκης είχε προσκομίσει το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει με την Αλεξανδράτου, ύψους 150.000 ευρώ.

Η υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ κατέθεσαν πως η Αλεξανδράτου είχε κάνει ψευδή υπεύθυνη δήλωση σχετικά με την αμοιβή της για το DVD και πως ο Δημήτρης Σειρηνάκης ήταν καθ΄όλα νόμιμος, ενώ και ο ιδιοκτήτης της Sirinα κατέθεσε ως μάρτυρας.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή, με την Τζούλια να δηλώνει στην εφημερίδα ικανοποιημένη που τελείωσε όλο αυτή η περιπέτεια, κατηγορώντας πως έπεσε θύμα του Μένιου Φουρθιώτη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα