Η Τζούλια Νόβα τρέλανε κόσμο στη Μύκονο. Ποιο είναι το κρυφό της ταλέντο

Η Τζούλια Νόβα τρέλανε κόσμο στη Μύκονο

Η Τζούλια εγκατέλειψε τον "Τροχό της τύχης" καθώς αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μεγάλη αγάπη της, την οποία ο κόσμος δεν ξέρει.

Την συνάντησε στην πλαζ -η κάμερα του Mykonos Live TV- και φορούσε τυρκουάζ!

Το αποτέλεσμα; Αναστέναξε η παραλία!

ADVERTISING

Η Τζούλια Νόβα πήγε για μπάνιο στο Καλό Λιβάδι και... τρέλανε κόσμο. Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαγιώ σε γαλάζιο χρώμα, η ξανθιά καλλονή ήταν μεθυστική.

Το ίδιο σέξυ και η φίλη της Φωτεινή Ζάννη που την συνόδευε κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλάει! Να θυμίσουμε ότι η Τζούλια εγκατέλειψε τον «Τροχό της τύχης» καθώς αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την μεγάλη αγάπη της, την ζωγραφική.

Γι' αυτό ύστερα από δυόμισι χρόνια αδιάκοπης παρουσίας της στο τηλεπαιχνίδι του Star αρνήθηκε στην παραγωγή την συμμετοχή της στον νέο κύκλο επεισοδίων.

Η παρουσιάστρια σε δηλώσεις της στην Espresso, αποκάλυψε πρόσφατα:

"Από μικρή ασχολούμουν με τη ζωγραφική, είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την είχα παραμελήσει. Κάποιοι φίλοι, λοιπόν, που είδαν τα έργα μου, με προέτρεψαν να συνεχίσω και έλαβα σοβαρά υπόψη μου τα λεγόμενά τους.

Μέσα στους επόμενους μήνες σκέφτομαι να κάνω μια έκθεση ζωγραφικής, αλλά ακόμη δεν έχω βρει τον χώρο. Θα ασχοληθώ με την τηλεόραση κάποια στιγμή αργότερα. Είχα κάποιες προτάσεις για καινούρια πράγματα αλλά δεν τις βρήκα ελκυστικές. Προς το παρόν θα ασχοληθώ με τα έργα μου".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μύκονος
SHARE:

24Media Network