Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γυμνό βραδινό μπάνιο με τον SNIK στα Κουφονήσια

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Γυμνό βραδινό μπάνιο με τον SNIK στα Κουφονήσια
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram / @ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε βίντεο από τα Κουφονήσια, όπου φοράει ένα μεταξωτό νεγκλιζέ και το βγάζει αργά - αργά καθώς μπαίνει μέσα στη θάλασσα.

Στα Κουφονήσια βρέθηκε το διάσημο μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου για ολιγοήμερες διακοπές, ενώ μαζί της ήταν καιο σύντροφός της, ο γνωστός ράπερ SNIK.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μάλιστα, ανήρτησε ένα πολύ αισθησιακό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αφήνει να εννοηθεί πως έκανε γυμνό νυχτερινό μπάνιο στη θάλασσα.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανέβασε, είναι βράδυ, ακούγεται ένας πολύ απαλός και ρομαντικός ήχος, ενώ η Ηλιάνα φοράει ένα μεταξωτό νεγκλιζέ και το βγάζει αργά – αργά καθώς μπαίνει μέσα στη θάλασσα.

Το βίντεο προκάλεσε ποικίλα σχόλια θαυμασμού, αλλά και σχόλια που αναφέρονταν σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της καλλονής, χωρίς ωστόσο να έχουν ιδιαίτερη υπόσταση.

Το ζευγάρι, που συμπλήρωσε 10 μήνες μαζί, φαίνεται να περνάει πολύ όμορφες καλοκαιρινές στιγμές στις πρώτες του διακοπές, ενώ τα “καυτά” φιλιά δεν έλειψαν από τα μπάνια τους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα