Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Κωνσταντίνος Αργυρός: Μαζί στη σκηνή του Mad Walk

Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Κωνσταντίνος Αργυρός: Μαζί στη σκηνή του Mad Walk

Μεγάλη έμπνευση είχαν οι διοργανωτές του Mad Walk που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, να "ενώσουν" την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες, μετά από τη συμμετοχή της ως κριτής στο Greece’s Next Top Model, και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές, που “γεμίζει” τους χώρους διασκέδασης κάθε φορά που τραγουδά.

Για τους δυο τους και την μεταξύ τους σχέση έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί πάρα πολλά, υποστηρίζοντας πως έχουν υπάρξει ζευγάρι. Βέβαια, κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωσε, αλλά ούτε και διέψευσε, τις φήμες αυτές. Φαίνεται, όμως, πως οι διοργανωτές του Mad Walk είχαν έμπνευση και αποφάσισαν να τους “ενώσουν”.

Έτσι, στο Mad Walk που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, παρουσιάστρια θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ παρών θα είναι και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τα τραγούδια του. Με άλλα λόγια οι δυο τους θα βρεθούν στην ίδια σκηνή!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα