Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι απαντά στις φήμες που την θέλουν παρουσιάστρια του “Love Island”

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι απαντά στις φήμες που την θέλουν παρουσιάστρια του “Love Island”
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram / @ilianapapageorgiou

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε δηλώσεις για το νέο ερωτικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ με τίτλο "Love Island" και τις φήμες που την θέλουν να το παρουσιάζει.

“Φουντώνουν” οι φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παρουσιάζει το “Love Island”, το νέο ερωτικό ριάλιτι – σόου του ΣΚΑΙ, που θα προβληθεί τη σεζόν 2022 – 2023.

Το εν λόγω πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαγωνιζόμενους που επιθυμούν να γνωρίσουν τον έρωτα, απομονωμένοι σε ένα νησί – επίγειο παράδεισο, μακριά από “τυφλά” ραντεβού και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ριάλιτι θα περιλαμβάνει καθημερινές προκλήσεις, που θα δοκιμάζουν τις σχέσεις και τις αντοχές των παικτών.

Η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό” συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου σε μια εκδήλωση και ρώτησε τις δύο γυναίκες για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

“Δεν έχω ιδέα για το τι λέτε”, απάντησε το γνωστό μοντέλο σε ερώτηση για το “Love Island” και πρόσθεσε: Θα μπορούσα να προσπαθήσω κάτι εκτός μόδας. Είμαι διατεθειμένη για όλα, εσείς είσαστε; Θα δούμε τι θα γίνει. Πολλά πράγματα με ενδιαφέρον”.

Ερωτηθείσα, για άλλη μια φορά για την Βίκυ Καγιά, το μοντέλο απάντησε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλα είναι καλά.

“Δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Θέλω να είμαι σε ένα περιβάλλον που να υπάρχει αγάπη”, απάντησε με τη σειρά της η Έλενα Χριστοπούλου για το τι θα κάνει του χρόνου.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις τους

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα