Η Ιωάννα Τούνη χώρισε – Το μήνυμα για τον πρώην σύντροφό της

Η Ιωάννα Τούνη χώρισε – Το μήνυμα για τον πρώην σύντροφό της
Ιωάννα Τούνη Instagram

Οι φήμες για τον χωρισμό της Ιωάννας Τούνη με τον Νώντα Παπαντωνίου "οργίαζαν" τελευταία. Η ίδια τις επιβεβαίωσε σήμερα μέσα ανάρτησής της στο Instagram.

Η όμορφη Ιωάννα Τούνη γιόρτασε τα γενέθλιά της δίχως να έχει στο πλευρό της τον Νώντα Παπαντωνίου, γεγονός που δημιούργησε υποψίες στους φαν περί χωρισμού. Η ίδια έδωσε απάντηση σήμερα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ότι έχει χωρίσει εδώ και ένα μήνα.

Το μήνυμα της Τούνη για τον χωρισμό

«Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί έλειπε ο Νώντας από τα γενέθλια μου χθες. Είναι μια σχέση που εγώ η ίδια έχω εκθέσει στα social media μου, οπότε πιστεύω πως είναι σωστό να σας πως έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αγαπιόμαστε πολύ.

Αποφασίσαμε ακόμη και να πάμε το προγραμματισμένο ταξίδι μας στο Μπαλί λίγες μέρες πριν, να δοκιμάσουμε ξανά αν λειτουργεί όλο αυτό μεταξύ μας. Αλλά στην τελική αποφασίσαμε συναινετικά να το λήξουμε. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ιωάννας Τούνη.

Instagram

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα