Ιωάννα Τούνη: Δείχνει το σώμα της 4 μέρες μετά τη γέννα – “Θέλει χρόνο, κορίτσια!”

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει το σώμα της 4 μέρες μετά τη γέννα – “Θέλει χρόνο, κορίτσια!”
Η Ιωάννα Τούνη papadakispress

Η Ιωάννα Τούνη μιλά για τις δυσκολίες του τοκετού, δείχνοντας πώς είναι το σώμα της λίγο μετά τη γέννα.

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε την Παρασκευή (13/01) η Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι πλέον στο σπίτι της με τον νεογέννητο γιο της και τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer μετά από μια μικρή παύση επέστρεψε και πάλι στο Instagram το πρωί του Σαββάτου.

Αρχικά η Ιωάννα Τούνη ανέβασε βίντεο όπου μιλά για τις δυσκολίες του τοκετού, δείχνοντας πώς είναι το σώμα της μετά τη γέννα.

«Θα σας πουν ότι με το που γεννήσεις, μαγικά χάνεις όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και το σώμα σου γίνεται όπως πριν. Όχι δε γίνεται. Προφανώς και έχω χάσει κάποια κιλά, έχουνε φύγει και τα υγρά, αλλά η κοιλιά μου παραμένει αυτή. Οπότε μην ανησυχείτε κορίτσια, θέλει χρόνο, προσπάθεια και διατροφή για να χάσεις τα κιλά σου και να μπορέσεις να επανέλθεις. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ραγάδες. Πρόσεχα και έβαζα και κρεμούλες. Η γραμμή της κοιλιάς παραμένει ακόμα. Πιο χαμηλά έχω την τομή από την καισαρική που με πονάει πολύ», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Λίγο μετά, η ίδια ανέβασε και μια τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου γιου της, κάνοντας tag τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενώ έγραψε: «Θαυματάκι μικρό μας».

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του γιου τους

Την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη γέννηση του μωρού τους έδωσαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το ζευγάρι μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και Πάλι». Οι δυο τους αναφέρθηκαν στις στιγμές αγωνίας και χαράς που ένιωσαν κατά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

«Μου αρέσει λίγο να έχω άγνοια κινδύνου. Όλοι μου έλεγαν “είδες βιντεάκια πώς γίνεται ο τοκετός”; Είπα “εντάξει, θα είμαι με κλειστά μάτια και θα κάνω ό,τι μου πούνε”», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

«Θέλαμε να το πάμε φυσιολογικά, γιατί είχε πάρει θέση το μωρό, αλλά μάλλον δεν ήταν και τόσο σωστή η θέση του, κάτι σφήνωσε, κάτι έγινε. 20 ώρες το παλεύαμε με τον Δημήτρη να βγει φυσιολογικά αλλά τελικά δεν γινόταν και όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο μου λένε: μπαίνεις για χειρουργείο τώρα», συνέχισε η Instagramer.

«Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα γενικά. Πολύ πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζούμε, δεν έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης για να το περιγράψω. Είναι όμορφο, γλυκό. Είναι λίγο επίπονο τώρα για μένα αλλά εντάξει, θα το περάσουμε. Έχω εδώ τον Δημήτρη να μου κάνει τα θελήματα», τόνισε.

«Μάθαμε όλους τους ιατρικούς όρους, δεν μεταφέραμε στην Ιωάννα πάρα πολλά πράγματα. Είχαμε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, τέλος καλό όλα καλά», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολλά πράγματα για τις γυναίκες. Εκείνη την ώρα αντιλαμβάνεσαι τι περνάνε, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αυτό το πράγμα που είσαι τόσο κοντά στη ζωή και στον θάνατο το έζησα. Από μένα έχουν πολύ μεγάλο σεβασμό οι γυναίκες, πόσο μάλλον οι μανούλες», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα