Ιωάννα Τούνη: Η αλά Ριάνα εμφάνιση και το ταξίδι στο Μιλάνο

Ιωάννα Τούνη: Η αλά Ριάνα εμφάνιση και το ταξίδι στο Μιλάνο
Ιωάννα Τούνη instagram

Η influencer επισκέφτηκε το Μιλάνο και απογείωσε το στυλ της εγκυμοσύνης αναδεικνύοντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε από το ταξίδι της.

Ένα ακόμα στιγμιότυπο από την εγκυμοσύνη της μοιράστηκε το βράδυ της Τετάρτης η Ιωάννα Τούνη με τους ακολούθους της στο Instagram. Η διάσημη influencer ταξίδεψε στο Μιλάνο και δεν έκρυψε ούτε τον ενθουσιασμό της αλλά ούτε και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Γνωστή για τις εκρηκτικές εμφανίσεις της η Ιωάννα Τούνη “απογείωσε” το στυλ της. Γεμάτη αυτοπεποίθηση περπάτησε στους πλακόστρωτους δρόμους της ιταλικής πόλης ενώ την ανάρτησή της συνόδευσε με το εξής κείμενο: “Εάν αλλάξω, θα το κάνω για εμένα”. Αρκετοί από τους θαυμαστές της σχολίασαν πως η εμφάνισή της θύμισε αρκετά αυτές της Ριάνα κατά τη διάρκεια της δικής της εγκυμοσύνης.

Σε προηγούμενη ανάρτησή της η influencer δήλωσε ενθουσιασμένη για την επίσκεψή της στο Μιλάνο σημειώνοντας “Τέτοιο βάψιμο-υπαρπαραγώγα νομίζω δεν έχω ξανά κάνει ποτέ μου! Τόση είναι η χαρά μου που ήρθα ταξίδι! Για πες…Φτιάχνεσαι και εσύ στα ταξίδια σου λες και θα τραγουδήσεις πρώτο πρόγραμμα; Ή είμαι εγώ η περίεργη;”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα