Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό – Η συγκινητική ανάρτηση

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το μωρό – Η συγκινητική ανάρτηση
Ιωάννα Τούνη [email protected]

Την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της δημοσίευσε μέσω των social media ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σεβασμό” και “αγάπη” είναι μεταξύ άλλων τα δύο συναισθήματα που νιώθει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (10/01) δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη, η οποία κρατά στην αγκαλιά της και θηλάζει τον νεογέννητο γιο της.

Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους το τελευταίο 24ωρο με την Ιωάννα Τούνη να προχωρά το πρωί της Τρίτης σε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram ενημερώνοντας πως η ίδια και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους και ζητώντας κατανόηση από τους δημοσιογράφους.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος δημοσίευσε ήδη την πρώτη φωτογραφίου του μικρού, έκανε μία νέα συγκινητική ανάρτηση αφιερωμένη στη σύντροφό του, την οποία όπως έγραψε αγαπά και θαυμάζει.

“Αν αγαπούσα μία φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι είστε ηρωίδες εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπάω και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω… και την δικιά μου όσο δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη”, έγραψε το μοντέλο.

Ιωάννα Τούνη Instagram@dimitris_alexandrou

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα