Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύει με το μωρό της – “Ο μαλλιαρός μου έρωτας”

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύει με το μωρό της – “Ο μαλλιαρός μου έρωτας”
Ιωάννα Τούνη [email protected]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, κρατώντας πλέον στα χέρια τους τον νεογέννητο γιο τους. Η πρώτη φωτογραφία του μωρού στην αγκαλιά της μητέρας του.

Τις πρώτες της στιγμές με τον νεογέννητο γιο της ζει με ενθουσιασμό η Ιωάννα Τούνη, η οποία έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η γνωστή influencer δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της μέσα από το μαιευτήριο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με ένα γλυκό μήνυμα να τη συνοδεύει.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη μέσα από το μαιευτήριο:

“Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!” έγραψε.

Η φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, δημοσίευσε από χθες την πρώτη φωτογραφία μαμάς και γιου, σε μια συγκινητική ανάρτηση αφιερωμένη στη σύντροφό του, την οποία όπως έγραψε αγαπά και θαυμάζει.

“Αν αγαπούσα μία φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι είστε ηρωίδες εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπάω και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω… και την δικιά μου όσο δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη”, έγραψε το μοντέλο.

Ιωάννα Τούνη Instagram@dimitris_alexandrou

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα