Ήρα Κατσαντώνη: Ανακοίνωσε το τέλος της κύησής της λίγο πριν γίνει μητέρα

Ήρα Κατσαντώνη: Ανακοίνωσε το τέλος της κύησής της λίγο πριν γίνει μητέρα
Ήρα Κατσαντώνη Instagram@irakatsantoni

Σε μια δυσάρεστη ανακοίνωση προχώρησε μέσα από τον λογαριασμό της στα social media η κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδα, Ήρα Κατσαντώνη, συγκλονίζοντας με την τραγική απώλεια και τη διακοπή της κύησής της στον 8ο μήνα.

Λίγο πριν κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, η Ήρα Κατσαντώνη ήρθε αντιμέτωπη με την πιο τραγική απώλεια καθώς, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στα social media, η κύησή της διεκόπη ενώ βρισκόταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Αν και το δυσάρεστο γεγονός σημειώθηκε στις 21 Απριλίου, η κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδας το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μόλις χθες, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία κρατά το χέρι του συντρόφου της, Αλέξανδρου Πάτση μέσα από το νοσοκομείο.

Όπως έγραψε η ίδια στο συγκλονιστικό της μήνυμα, “8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό”, μη μπορώντας να κρύψει τον τεράστιο πόνο που βιώνει η ίδια και η οικογένειά της. Θέλησε όμως να περάσει και ένα αισιόδοξο μήνυμα και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για το ότι έχει την υγεία της, για τη ζωή αλλά και το ότι βρίσκεται δίπλα της ο σύντροφός της.

21.04.23 η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.. ήταν μια μέρα που βίωσα την ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενέ. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε.. ο π’ονος τεράστιος… όμως η ζωή είναι εδώ και συνεχιίεται κάθε μέρα.. και νιώθω ευγνωμοσύνη για οσο κράτησε αυτή η εμπειρία.. ευγνωμοσύνη που εχω την υγεία μου, ευγνωμοσύνη για την ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Ολα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι απο την αρχή..και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω ποτέ να προσπαθώ!“, έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η ανάρτηση της Ήρας Κατσαντώνη:

Η ίδια δέχθηκε χιλιάδες μηνύματα στήριξης, ενώ πριν λίγες εβδομάδες η ίδια με ανάρτησή της είχε εκφράσει τον ενθουσιαμό αλλά και τον φόβο της για τον ερχομό του γιου της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα