J2US: Αποθέωση για Λευτέρη και Λόλα – Το Twitter αναπόλησε το Fame Story

J2US: Αποθέωση για Λευτέρη και Λόλα – Το Twitter αναπόλησε το Fame Story

Διθυραμβικά σχόλια έλαβαν για άλλη μια φορά οι Λευτέρης και Λόλα για την εμφάνισή τους στο J2US. Γιατί το Twitter θυμήθηκε το πιο θρυλικό ντουέτο του Fame Story.

Με ανατρεπτικά acts και εντυπωσιακές εμφανίσεις επέστρεψε το J2US το βράδυ του Σαββάτου (03/12), στη συχνότητα του Alpha, με τους Λευτέρη Μητσόπουλο και Λόλα (Αντώνη Παπαηλία) να κλέβουν τις εντυπώσεις για ακόμη μια φορά.

Μετά από την προηγούμενη εμφάνισή τους, η οποία είχε λάβει διθυραμβικά σχόλια, οι δύο διαγωνιζόμενοι εντυπωσίασαν ξανά τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό, ερμηνεύοντας το αγαπημένο τραγούδι “Μίλα μου”.

Στο τέλος της εμφάνισής τους, ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα, σημειώνοντας πως “η τέχνη δεν έχει φύλο” και δηλώνοντας, απευθυνόμενος στη Λόλα: Εδώ η οικογένεια του J2US αγκαλιάζει όλους και όλες. Όποτε θες, θέλουμε να δούμε ή τη Λόλα ή τον Αντώνη, ό,τι επιλέξεις εσύ. Γιατί εμείς σ’ αγαπάμε είτε είσαι η Λόλα είτε ο Αντώνης”.

Οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την ερμηνεία του ζευγαριού, αλλά και από τις φωνητικές ικανότητές τους, ενώ η Δέσποινα Βανδή προέτρεψε τον Λευτέρη να σκεφτεί πιο σοβαρά το θέμα της μουσικής, καθώς βλέπει πράγματα σε αυτόν.

J2US: Αποθέωση στο Twitter

Οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν το ζευγάρι, σχολιάζοντας πως θέλουν να τους δουν στον τελικό και πως πιστεύουν ότι είναι οι νικητές για το φετινό J2US.

J2US: Μνήμες από Λύτρα – Καραφώτη

Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί χρήστες του Twitter θυμήθηκαν το θρυλικό ντουέτο της Μάρως Λύτρα με τον Κώστα Καραφώτη, οι οποίοι είχαν τραγουδήσει το “Μίλα μου” στο Fame Story 2.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα