James Charles: Μπελάδες για τον διάσημο Youtuber- Παραδέχεται ότι αντάλλαζε μηνύματα με 16χρονα

James Charles: Μπελάδες για τον διάσημο Youtuber- Παραδέχεται ότι αντάλλαζε μηνύματα με 16χρονα
Instagram (jamescharles)

Έπειτα από πολλές κατηγορίες τις οποίες επανειλημμένως αρνούνταν, ο James Charles πήρε την ευθύνη και παραδέχτηκε ότι αντάλλαζε μηνύματα με 16χρονα. Η δημόσια απολογία του γνωστού Youtuber.

“Αντιλαμβάνομαι πλήρως τις πράξεις μου και πόσο λάθος είναι αυτές”, παραδέχεται ο 21χρονος influencer, James Charles, σε βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του στο Youtube την Πέμπτη.

Τον Φεβρουάριο, ο influencer, που μετράει 25 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι του, κατηγορήθηκε για παρενόχληση ανηλίκου, κάτι που ο ίδιος αρνήθηκε ισχυριζόμενος ότι φλέρταρε μαζί του νομίζοντας πως το αγόρι ήταν 18 ετών.

Ο 21χρονος είχε αρνηθεί ξανά στο παρελθόν παρόμοιες κατηγορίες, ωστόσο στο βίντεο που ανέβασε την Πέμπτη με τίτλο “θέτω τον εαυτό μου προ των ευθυνών”, παραδέχτηκε ότι διέπραξε αδικήματα.

Μέσω του βίντεο παραδέχτηκε ότι υπήρξαν δύο περιστατικά- το ένα συνέβη πέρυσι και το δεύτερο πιο πρόσφατα- κατά τα οποία είχε επίγνωση ότι το άτομο με το οποίο αντάλλαζε μηνύματα ήταν ανήλικο.

“Αυτές οι συνομιλίες δεν έπρεπε να είχαν συμβεί”, παραδέχεται ο Charles στο βίντεο διάρκειας 14 λεπτών. Όπως ανέφερε, θα μπορούσε να τους είχε ψάξει σε άλλες πλατφόρμες και να μάθαινε την ηλικία τους.

Ο Influencer ζήτησε δημοσίως συγγνώμη στα δύο αυτά αγόρια και δήλωσε πως θα πάρει τον χρόνο του και δεν θα ανεβάζει στα social media για κάποιον καιρό προκειμένου να “εκπαιδευτεί” πάνω σε αυτά τα θέματα.

James Charles: “Είμαι απελπισμένος”

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός Youtuber κατηγορείται για τέτοιου είδους αδίκημα.

Το 2019 ο Charles κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποίησε τη φήμη και τα χρήματά του με σκοπό να μανουβράρει τη σεξουαλικότητα κάποιου, κάτι που φυσικά ο ίδιος αρνήθηκε.

Αναφερόμενος στα προηγούμενα “λάθη” του, ο Charles παραδέχτηκε ότι φαιρόνταν “απερίσκεπτα” σε προηγούμενες σχέσεις του επειδή ήταν “απελπισμένος”.

Στο τέλος του βίντεο, ο 21χρονος ορκίστηκε να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον καθώς και ότι θα σταματήσει να χειρίζεται τους λογαριασμούς του στα social media λες και είναι εφαρμογές γνωριμιών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα