Jane Fonda: Γάλλος σκηνοθέτης ζήτησε να κάνουμε σεξ “για να δει τους οργασμούς μου”

Jane Fonda: Γάλλος σκηνοθέτης ζήτησε να κάνουμε σεξ “για να δει τους οργασμούς μου”
Jane Fonda P Photo/Chris Pizzello

Η θρυλική Jane Fonda είπε ότι ο σκηνοθέτης René Clément της έκανε πρόταση να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Joy House του 1964, αλλά έκανε ότι δεν καταλάβαινε

Η Τζέιν Φόντα προχώρησε σε μια αποκάλυψη από το παρελθόν της, όταν ο αείμνηστος Γάλλος σκηνοθέτης René Clément της ζήτησε να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του θρίλερ Joy House του 1964 και όπως είπε, της είπε ότι “έπρεπε να δει πώς ήταν οι οργασμοί της” πριν γυρίσει μια σεξουαλική σκηνή.

Η Fonda προχώρησε στην αποκάλυψη αυτή σε ένα επεισόδιο του chat show Watch What Happens Live, όταν ο παρουσιαστής Andy Cohen της ζήτησε να αναφέρει “έναν άνδρα στο Χόλιγουντ που προσπάθησε να σας ρίξει μια φορά και τον απορρίψατε”.

Ήθελε να πάει στο κρεβάτι μαζί μου επειδή είπε ότι ο χαρακτήρας έπρεπε να έχει οργασμό στην ταινία και ήθελε να δει πώς είναι οι οργασμοί μου. Το είπε στα γαλλικά και εγώ έκανα ότι δεν καταλάβαινα”, είπε η Fonda, σύμφωνα με τον Guardian.

Η Fonda ήταν 27 ετών όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία απέναντι από τον Alain Delon και τη Lola Albright. Ο Clément, ένας από τους πιο παραγωγικούς κινηματογραφιστές της Γαλλίας στις δεκαετίες του 1950 και του 1960, ήταν 51 ετών όταν κυκλοφόρησε η ταινία. Πέθανε το 1996 σε ηλικία 82 ετών.

Τα σχόλια της Φόντα έρχονται σε μια περίοδο έντονου ελέγχου της γαλλικής κινηματογραφικής βιομηχανίας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών, με ορισμένες γυναίκες να ισχυρίζονται ότι η βιομηχανία συνεχίζει να διαιωνίζει τον μισογυνισμό και τη σεξουαλική κακοποίηση, όταν το κίνημα #MeToo ανάγκασε σε λογοδοσία σε άλλες χώρες.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα