Jeremy Renner: Πρώτη συνέντευξη μετά το σοκαριστικό ατύχημα – “Επέλεξα να επιβιώσω”

Jeremy Renner: Πρώτη συνέντευξη μετά το σοκαριστικό ατύχημα – “Επέλεξα να επιβιώσω”
Jeremy Renner Taylor Jewell/Invision/AP

Ο Jeremy Renner ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα στην πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ «Rennervations».

Η πρώτη συνέντευξη του Τζέρεμι Ρένερ μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα που είχε την Πρωτοχρονιά με την Diane Sawyer, αναμένεται να προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση.

Ο ίδιος εμφανίζεται στο πρώτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Rennervations», όπου μιλά για το περιστατικό και την διαδικασία ανάρρωσής του, μετά το ατύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός παρασύρθηκε από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους 14.000 κιλών, όταν απομάκρυνε το χιόνι από την περιοχή του σπιτιού του, στο Mt. Rose Highway, έπειτα από έντονες χιονοπτώσεις στη Νεβάδα, το Σαββατοκύριακο της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για το ιδιωτικό του μηχάνημα, το οποίο γλίστρισε στο χιόνι όταν το φρένο έκτακτης ανάγκης του δεν λειτούργησε. Τότε, ο άνδρας προσπάθησε να προστατεύσει τον ανιψιό του από τραυματισμό, αφού το εκχιονιστικό κατευθυνόταν κατά πάνω του.

“Σκέφτηκα ότι δεν πρόκειται να σκοτωθώ”

Στη συνέντευξη φαίνεται να δακρύζει καθώς αναφέρεται στον αντίκτυπο του ατυχήματος στην οικογένειά του. «Επέλεξα να επιβιώσω», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι σκέφτηκε: «Δεν πρόκειται να σκοτωθώ. Αποκλείεται».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πόνο που βίωσε όταν τον καταπλάκωσε το μηχανήμα, ωστόσο όπως είπε «ήταν ξύπνιος κάθε στιγμή του ατυχήματος».

«Τον έβλεπα μέσα σε μια λίμνη αίματος που έτρεχε από το κεφάλι του», θυμάται ο ανιψιός του Ρένερ στο τρέιλερ του επερχόμενου αφιερώματος. «Έτρεξα προς το μέρος του. Δεν πίστευα ότι ήταν ζωντανός» ανέφερε.

«Θα το έκανα ξανά», είπε πάντως ο Ρένερ στην εκπομπή, ερωτηθείς πώς θα λειτουργούσε σήμερα σε ένα παρόμοιο συμβάν. «Κι αυτό, γιατί το μηχάνημα κατευθυνόταν πάνω στον ανιψιό μου» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα