Καγιά για GNTM 2: “Βρισκόμαστε στην τελική πεντάδα, όλα έχουν έρθει τούμπα”

Καγιά για GNTM 2: “Βρισκόμαστε στην τελική πεντάδα, όλα έχουν έρθει τούμπα”
Βίκυ Καγιά Glomex

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το ριάλιτι μοντέλων, για τα κορίτσια, αλλά και για την απροσδόκητη πεντάδα του GNTM που οδεύει προς τον τελικό, αφού τα γυρίσματα είναι πιο μπροστά.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το GNTM 2, τις παίκτριες, ότι βλέπει χιουμοριστικά το θέμα των κλικών που έχουν δημιουργηθεί γιατί στην πραγματική πασαρέλα δεν υπάρχουν κλίκες, ενώ σημείωσε ότι τα γυρίσματα – που είναι πιο μπροστά χρονικά – βρίσκονται στην τελική πεντάδα κι όλα έχουν έρθει τούμπα.

Μεταξύ άλλων, το καταξιωμένο μοντέλο και κριτής του ριάλιτι μοντέλων δήλωσε:

“Δεν με ενοχλεί καθόλου που είναι προετοιμασμένες, μου αρέσει η πρόκληση για να βάζουμε και δύσκολα στα κορίτσια, έτσι βλέπουμε πόσα μπορεί να αντέξουν”.

Σχετικά με τα όσα γίνονται στο σπίτι, αλλά και με τον τελικό, πρόσθεσε:

“Βλέπω με χιούμορ και γέλιο την κλίκα, γιατί αν βγεις στην αρένα της δουλειάς δεν υπάρχουν αυτά, ούτε “κλίκα” ούτε “ξεκλίκα”. Θα φανεί αυτός που μπορεί να αντέχει και να είναι σωστός στη δουλειά του. Σε ένα προστατευμένο περιβάλλον πολλά μπορεί να λες, έξω από αυτό βλέπουμε.

Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα, έχουμε φτάσει στην τελική πεντάδα! Φέτος, δεν έχω αγαπημένη παίκτρια, περιμένω κι εγώ να δω. Όλα όσα νόμιζα, έχουν έρθει τούμπα, γιατί έχουμε φτάσει σε μία πεντάδα που δεν την περίμενα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα