'Κάιει' τον Τζιμ Κάρει άγνωστο σημείωμα της πρώην του: 'Μου έμαθες τα ναρκωτικά και τις πόρνες'

Actor Jim Carrey poses for photographers at the premiere of the film 'Jim and Andy: The Great Beyond' at the 74th edition of the Venice Film Festival in Venice, Italy, Tuesday, Sept. 5, 2017. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Actor Jim Carrey poses for photographers at the premiere of the film 'Jim and Andy: The Great Beyond' at the 74th edition of the Venice Film Festival in Venice, Italy, Tuesday, Sept. 5, 2017. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

"Καταπέλτης" είναι το νέο σημείωμα της πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρει, Καθριόνα Γουάιτ, η οποία λίγο πριν αυτοκτονήσει φέρεται να κατηγορούσε ανοιχτά το δημοφιλή ηθοποιό ότι της έχει καταστρέψει τη ζωή

Το νέο σημείωμα, που έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail, αποτελεί σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας της άτυχης κοπέλας ένα ακόμη ενοχοποιητικό στοιχείο για την εμπλοκή του ηθοποιού στην απόφασή της Γουάιτ να δώσει τέλος στη ζωή της, λίγο πριν συμπληρώσει τα 30 της χρόνια.

"Με κόλλησες έρπη και HPV, θέλω να ζητήσεις συγγνώμη γι αυτό επειδή νοιάζεσαι αρκετά για να το κάνεις. Θέλω να καταλάβεις πως όσο μικρό κι αν φαίνεται κάτι τέτοιο, κατέστρεψες τη ζωή ενός κοριτσιού", αναφέρει στο σημείωμά της η Γουάιτ, το οποίο γράφτηκε στο iPad της με ημερομηνία 8 Απριλίου 2013, περίπου δυο χρόνια πριν δώσει τέλος στη ζωή της.

'Κάιει' τον Τζιμ Κάρει άγνωστο σημείωμα της πρώην του: 'Μου έμαθες τα ναρκωτικά και τις πόρνες'

Σε ένα άλλο σημείο του σημειώματος γράφει: "Πριν από εσένα μπορει να μην είχα πολλά, αλλά είχα σεβασμό, ήμουν ένας χαρούμενος άνθρωπος. Λάτρευα τη ζωή, είχα αυτοπεποίθηση, ήμουν περήφανη για τις αποφάσεις που έπαιρνα. Σε γνώρισμα και μου έμαθες την κοκαΐνη, τις πόρνες, τη ψυχολογική βία και τις αρρώστιες"...

Για να συμπληρώσει: ¨Εκανες πολλά καλά πράγματα για εμένα, αλλά το να είμαι μαζί σου με διέλυσε ως άνθρωπο Τζιμ. Μου υποσχέθηκες τον Τζέκιλ, αλλά τελικά πήρα τον Χάιντ".

'Κάιει' τον Τζιμ Κάρει άγνωστο σημείωμα της πρώην του: 'Μου έμαθες τα ναρκωτικά και τις πόρνες'
DAILY MAIL

Αυτό που δεν είναι γνωστό σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι αν τελικά η νεαρή γυναίκα είχε στείλει το σημείωμα στον Κάρει μέχρι την αυτοκτονία της στις 28 Σεπτεμβρίου του 2015.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια της Γουάιτ κατηγορεί ανοιχτά τον χολιγουντιανό σταρ ότι της έδωσε χάπια, που είχε αγοράσει με πλαστό όνομα, για να αυτοκτονήσει. Τον κατηγορούν επίσης ότι την κόλλησε σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, δίχως να την έχει προειδοποιήσει ότι είναι φορέας. Ο ίδιος ο ηθοποιός έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και έκτοτε προσπαθεί να ανακάμψει την καριέρα του που έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια.

Μετά και την τελευταία αποκάλυψη, ο Κάρει αρκέστηκε σε μία δήλωση μέσω Twitter, στην οποία αρνείται εκ νέου τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι δεν φέρει ευθύνη για όσα του καταλογίζουν και ότι λάτρευε τη σύντροφό του. Δηλώνει επίσης ότι "είχα τυφλωθεί από την αγάπη μου" και καταλήγει ότι "θα έχω πάντα κατανόηση και συγχώρεση για την Κατ και θα συνεχίσω να εστιάζω στις πολλές ευλογίες της ζωής".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Jim Carrey μήνυσε τη μητέρα της συντρόφου του που αυτοκτόνησε

Ο Jim Carrey έπασχε από ηπατίτιδα Α και μετέδωσε την ασθένεια στην πρώην του

Σε δίκη ο Jim Carrey για το θάνατο της πρώην συντρόφου του

SHARE:

24Media Network