Καλομοίρα: Αποκάλυψε γιατί έφυγε από την Ελλάδα – “Η καλύτερη απόφαση που πήρα”

Καλομοίρα: Αποκάλυψε γιατί έφυγε από την Ελλάδα – “Η καλύτερη απόφαση που πήρα”
Καλομοίρα glomex - alpha tv

Η αποκάλυψη της Καλομοίρας για τους λόγους που την έκαναν να εγκαταλείψει την καριέρα της στην Ελλάδα.

Για τους λόγους που την έκαναν να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να φύγει στην Αμερική, μίλησε η Καλομοίρα το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Μετά την τεράστια επιτυχία της στη Eurovision 2008 (3η θέση) και πάνω που το άστρο της άρχιζε να λάμπει, η ποπ καλλιτέχνιδα τα παράτησε όλα και ξεκίνησε μία νέα ζωή εκτός Ελλάδας, στο πλευρό του Γιώργου Μπούσαλη.

«Είχα πάρει τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα ότι νιώθω ότι πρέπει να φύγω, ότι δεν νιώθω καλά άλλο μέσα μου. Τον πατέρα μου δεν τον νοιάζει η showbiz. Το ένστικτό μου μού έλεγε να συνεχίσω στη showbiz θα χάσω τον εαυτό μου και πήρα το ρίσκο. Και μετά πήρα τον Γιώργο και τη μαμά μου και τους είπα φεύγω. Πήγα στο αεροδρόμιο και έστειλα μήνυμα στην ομάδα ότι φεύγω και έκλεισα το κινητό μου. Το ένιωθα, το ένστικτό μας πρέπει όλοι να το ακούμε», είπε αρχικά.

«Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα. Ήμουν πολύ μικρή, ήταν πολλές φωνές γύρω μου και θα μπερδευόμουν. Και το ξέρω, όταν γύρισα είχαν έναν άνθρωπο δίπλα μου που τον ήξερα από πριν και η αγάπη του ήταν αληθινή αυτό είναι πιο σημαντικό από όλα», συνέχισε η Καλομοίρα.

Παρακάτω, το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα