Καλομοίρα: Έχει μάτια μόνο για τον άντρα της, φλερτάρει και απαντά “I love you baby” στα αρνητικά σχόλια

Καλομοίρα: Έχει μάτια μόνο για τον άντρα της, φλερτάρει και απαντά “I love you baby” στα αρνητικά σχόλια
H Καλομοίρα Instagram

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο και με την αθωότητα που τη χαρακτηρίζει η Καλομοίρα δήλωσε πως δεν έχει μάτια για άλλον πέρα από τον σύζυγό της, ωστόσο και μερικές ματιές αριστέρα και δεξιά δεν κάνουν κακό.

Στην Ελλάδα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Καλομοίρα και μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”.

Φανερά ανανεωμένη και με τον δικό της μοναδικό τρόπο, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του MEGA και απάντησε στο εάν θα ήθελε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του Fame Story, από το οποίο είχε αναδειχθεί νικήτρια το 2004, εάν θα πήγαινε ξανά στον διαγωνισμό της Eurovision, ενώ παραδέχθηκε πως φλερτάρει, παρά το γεγονός ότι τα μάτια της ανήκουν, όπως είπε χαρακτηριστικά, μόνο στον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη.

“Επειδή έχω την εμπειρία και ξέρω τι περνάνε τα παιδιά γιατί το έχω ζήσει, γιατί όχι; Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω και να πω συμβουλές στα παιδιά. Χάρηκα, συγκινήθηκα, ενθουσιάστηκα, όλα τα αισθήματα, όταν έμαθα ότι επιστρέφει το Fame Story. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και πάντα θα μένει στην καρδιά μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά για το μουσικό reality που επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ελληνική τηλεόραση.

Σε ερώτηση για το τι απαντάει στα αρνητικά σχόλια, η ίδια γελώντας ανέφερε πως λέει σε όλους “I love you baby, μην ανησυχείτε“, ενώ όταν ρωτήθηκε εάν φλερτάρει, η απάντηση ήρθε άμεσα, με την ίδια να απαντάει: “Εννοείται! Ο άντρας μου ξέρει, ο Γιώργος δεν έχει ανασφάλεια, μακάρι να είχε και να ζήλευε λίγο αλλά δεν είναι τέτοιος. Τα μάτια μου είναι μόνο για τον άντρα μου τον ξέρει, αλλά λίγο ‘τσούκου τσούκου’, ματιές, δεν είναι κακό”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα