Κατερίνα Δαλάκα, για τα λεφτά τα κάνεις όλα;

Κατερίνα Δαλάκα, για τα λεφτά τα κάνεις όλα;

Η Κατερίνα Δαλάκα μπαίνει στο Survivor 3, έναντι υψηλής χρηματικής αμοιβής. Τι απέγιναν οι προπονήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και οι δηλώσεις πως "δεν θα έμπαινε ξανά στο παιχνίδι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ το σώμα της";

Μέχρι πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Δαλάκα δήλωνε πως προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 και είχε ήδη μπει σε ρυθμούς εντατικών προπονήσεων και σε αγωνιστικό mood.

Επίσης, κατά τα λεγόμενά της σε διάφορες συνεντεύξεις, υποστήριζε ότι, ναι μεν ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, αλλά δεν θα το έκανε ξανά, γιατί ταλαιπώρησε πολύ το σώμα της.

Όταν γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο της πήρε αρκετό καιρό – όπως είπε – για να επανέλθει ο οργανισμός της και για να συνηθίσει το σώμα της στους νέους ρυθμούς, κάτι το οποίο την είχε κρατήσει πίσω από τις αθλητικές τις δραστηριότητες.

Ξαφνικά, μάθαμε πως ετοιμάζεται να μπει στο Survivor για άλλη μια φορά, σε μια προσπάθεια της ίδιας “να βοηθήσει την ελληνική ομάδα” και σε μια προσπάθεια του καναλιού του ΣΚΑΙ να ανεβάσει τα πεσμένα νούμερα.

Η τωρινή πράξη της έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα λεγόμενά της όλο το προηγούμενο διάστημα – από τη στιγμή, δηλαδή, που τελείωσε το περσινό Survivor μέχρι και πριν από μερικούς μήνες.

Ποιο το κίνητρο, λοιπόν, και η ξαφνική μεταστροφή; Ποιος ο λόγος που άλλαξε γνώμη σε μερικές μόνο μέρες; Και πόσο μεγάλο είναι, τελικά, το χρηματικό ποσό που της δίνει η παραγωγή για να πάει στο Survivor;

Γιατί σίγουρα περί αυτού πρόκειται! Άλλωστε, το παραδέχτηκε και η ίδια τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν βρέθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” για να “πετάξει” για Άγιο Δομίνικο.

Στη γρήγορη συνέντευξη που της πήραν από την εκπομπή Happy Day και στις ερωτήσεις περί προετοιμασιών για Ολυμπιακούς αγώνες και περί οικονομικού κινήτρου, η ίδια απάντησε:

Δεν σημαίνει ότι σταματώ την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απλά μένω λίγο πίσω σε όλο αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν παρατάω τον στίβο. Ήταν μία μεγάλη απόφαση για μένα και θα τη στηρίξω με πράξεις στη συνέχεια. Είναι μια μεγάλη επιλογή που έκανα εγώ και είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω όποιο και να είναι το αποτέλεσμα

Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο το οικονομικό, γιατί πέρα από τον αθλητισμό, έχουμε και μία ζωή, που πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για να την κάνουμε όσο πιο άνετη γίνεται… Νομίζω ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση… Θα δείξει στην πορεία. Πρώτη φορά ακούω για deals για να τρώμε παραπάνω. Δεν έχω μιλήσει με τον Νικόλα Αγόρου για το αν θα έρθει, απλά με πήρε να μου πει καλή επιτυχία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα