Κατερίνα Δαλάκα: Τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για αυτήν

Κατερίνα Δαλάκα: Τα 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για αυτήν

Η Κατερίνα Δαλάκα, που είχε γίνει ευρύτερα γνωστή μέσα από το Survivor 2, αποφάσισε να επιστρέψει στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης. Με αφορμή τη νέα της συμμετοχή, διαβάστε τι δεν γνωρίζατε για την πρωταθλήτρια του στίβου.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι Ελληνίδα αθλήτρια του στίβου και, συγκεκριμένα, στο αγώνισμα των 400 μέτρων με εμπόδια.

Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, στον δεύτερο κύκλο, που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΙ από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2018. Υπήρξε μια παίκτρια που δίχασε τους τηλεθεατές του παιχνιδιού, λόγω της αμφιλεγόμενης συμπεριφοράς της, αν και στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν αρκετά καλή. Παρόλο που μια μεγάλη μερίδα του κοινού πίστευε ότι θα κατακτήσει τον τίτλο της νικήτριας και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, δεν κατάφερε να πάρει την πρωτιά και ήρθε δεύτερη.

Η Κατερίνα Δαλάκα το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε δηλώσει πως ο κύκλος του Survivor έκλεισε για την ίδια, λόγω της ταλαιπωρίας που υπέστη το σώμα της, ενώ είχε δηλώσει πως ξεκίνησε τις προετοιμασίες για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Παρόλα αυτά, πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως θα λάβει ξανά μέρος στο Survivor, μια πρόταση που της έγινε από την παραγωγή του παιχνιδιού ώστε να ανέβουν τα πεσμένα νούμερα τηλεθέασης. Η Δαλάκα έχει ήδη φτάσει στον Άγιο Δομίνικο και θα τη δούμε να αγωνίζεται στο επεισόδιο του Σαββάτου.

Με αφορμή την επιστροφή της στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, διαβάστε πέντε πράγματα που δεν γνωρίζατε για αυτήν:

1. Ψάχνοντας να βρει αγώνισμα (μάταια)

Ψάχνοντας να βρει το αγώνισμα της. Η Κατερίνα Δαλάκα από μικρή είχε ξεχωρίσει για την ταχύτητα της και ασχολήθηκε με όλες τις αποστάσεις των σπριντ κάνοντας 100μ., 200μ., 400μ., αλλά και στα 400μ. με εμπόδια. Στα πρώτα τρία οι επιδόσεις δεν θα τις έλεγε κάποιος ανταγωνιστικές, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

2. Πώς πήγε την πρώτη φορά Άγιο Δομίνικο

Βέβαια, στα 400μ. με εμπόδια που τα πήγαινε καλύτερα από κάθε άλλη απόσταση μόλις πήρε τα πάνω της έφυγε για Άγιο Δομίνικο. Το 2017 έκανε την καλύτερη της επίδοση τρέχοντας την απόσταση σε 57.97, ένας χρόνος που είναι ο έβδομος καλύτερος όλων των εποχών στην Ελλάδα. Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι η καριέρα της τότε 25χρονης μπήκε σε μία ανοδική πορεία εκείνη αποφάσισε να πάει στο Survivor.

3. Η σχέση (;) με τον Ντάνο

Η Κατερίνα Δαλάκα γνώριζε τον νικητή του Survivor 1, τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς Ντάνο, προτού πάει η ίδια στο παιχνίδι. Φήμες, τότε, όταν κυκλοφόρησε η παρακάτω φωτογραφία, υποστήριζαν πως υπήρξε κάποιο “κονέ” για να μπει στο ριάλιτι, πέρα από τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι, κάτι που διαψεύστηκε. Η ίδια αρκετά αργότερα παραδέχτηκε τη φιλική τους σχέση και είπε ότι ο Ντάνος της είχε δώσει την εξής συμβουλή:

Μου είπε πως είναι μια μοναδική εμπειρία και να τη ζήσω όσο πιο έντονα μπορώ, να είμαι ο εαυτός μου και σίγουρα δεν θα βγω χαμένη.

4. Ψωνάρα την ανέβαζαν, υπεροπτική την κατέβαζαν

Όταν ξεκίνησε το Survivor 2 η Κατερίνα Δαλάκα είχε γίνει αντιπαθής σε πολύ κόσμο, καθώς οι θεατές την θεωρούσαν αλαζόνα, ψώνιο και υπεροπτική, λόγω της υπερβολικής αυτοπεποίθησής της. Το ύφος της, ο τρόπος που συμπεριφερόταν, τόσο στην καλύβα όσο και στα αγωνίσματα, η επιμονή της να λαμβάνει μέρος σε όλα τα παιχνίδια (ενώ κάθε φορά έπρεπε ένας τουλάχιστον παίκτης να μείνει αναγκαστικά εκτός) και πολλά άλλα…

5. Γιατί επέστρεψε στο Survivor

Η ξαφνική μεταστροφή της και η απόφαση να μπει ξανά στο παιχνίδι, είναι άμεσα συνδεδεμένη με το χρηματικό ποσό που της δίνεται από την παραγωγή. Το παραδέχτηκε, άλλωστε, και η ίδια.

Δεν σημαίνει ότι σταματώ την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απλά μένω λίγο πίσω σε όλο αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν παρατάω τον στίβο. Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο το οικονομικό, γιατί πέρα από τον αθλητισμό, έχουμε και μία ζωή, που πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για να την κάνουμε όσο πιο άνετη γίνεται…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version