Κατερίνα Γερονικολού: “Δεν μου αρέσει να έχει φάει σπανακόπιτα ο συνάδελφος που φιλάω”

Κατερίνα Γερονικολού: “Δεν μου αρέσει να έχει φάει σπανακόπιτα ο συνάδελφος που φιλάω”
Κατερίνα Γερονικολού

Στην εκπομπή "The 2Night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Κατερίνα Γερονικολού καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Γ. Τσιμιτσέλη, με το παιδί του, και για τα φιλιά με τους συναδέλφους της.

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night show” και μίλησε για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, για τη σχέση της με το παιδί του, αλλά και για το πώς είναι να φιλάει συναδέλφους για τις ανάγκες μίας σειράς ή παράστασης.

Στην ερώτηση του Αρναούτογλου πώς φιλάει ο Ντάνος, η ηθοποιός απάντησε πως “οι ηθοποιοί φιλάνε με ένα πιο συντηρητικό τρόπο, από ό,τι όταν είσαι με τον άνθρωπό σου”.

“Πάντως, δεν μου αρέσει να έχει φάει σπανακόπιτα ο συνάδελφος που πρόκειται να φιλήσω!”, συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής την ρώτησε για τη σχέση που έχει με το παιδί του συντρόφου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. “Είναι δύσκολη η θέση μου να μιλήσω δημόσια για το παιδί δύο άλλων ανθρώπων, είναι όπως όταν γνωρίζεις την πεθερά σου, έχει αμηχανίες, αλλά και πολλά κέρδη”, δήλωσε εκείνη.

“Τον Γιάννη τον γνώρισα ηθοποιό, εμπιστεύομαι την κρίση και οτιδήποτε θελήσει να κάνει αυτός για την δική του επαγγελματική πορεία, εγώ είμαι μαζί του! Εγώ είμαι αρκετά ελεύθερος άνθρωπος, όποτε μου αρέσει να είναι κι ο άλλος. Θα μπορούσε ένα ζευγάρι να έχει προβλήματα. Επειδή είσαι ηθοποιός δεν πάει να πει ότι δεν έχεις αισθήματα”, καταλήγει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα