Κατερίνα Βρανά: Ο πατέρας της περιγράφει τη στιγμή που έμαθε για το πρόβλημα υγείας της από τα social media

Κατερίνα Βρανά: Ο πατέρας της περιγράφει τη στιγμή που έμαθε για το πρόβλημα υγείας της από τα social media
Η Κατερίνα Βρανά με τον πατέρας Κωστή glomex

Μία απολαυστική κοινή συνέντευξη παραχώρησαν στην τηλεόραση της ΕΡΤ η Κατερίνα Βρανά και ο πατέρας της, μιλώντας για τη μεταξύ τους σχέση αλλά και τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της stand up comedian.

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” καθισε το μεσημέρι της Τρίτης η Κατερίνα Βρανά, όμως δεν ήταν μόνη, αφού στο πλευρό της βρέθηκε και ο πατέρας της Κωστής Βρανάς και οι δυο τους μοιράστηκαν χιουμοριστικές ιστορίες από την παιδική και εφηβική ηλικία της κωμικού, ενώ αναφέρθηκαν και στην μεγάλη περιπέτεια της υγείας της.

Μιλώντας για τη μεταξύ τους σχέση, η οποία όπως είπαν, ήταν πάντα εξαιρετική, η Κατερίνα Βρανά ανέφερε πως από μικρή έλεγε τα πάντα στους γονείς της, ώσπου έφτασε και στο σημείο να περιγράφει και τα φιλιά των αγοριών της!

“Έχω άλλα δύο παιδιά, αλλά με την Κατερίνα έχουμε άλλη σχέση. Δηλαδή, να σας πω ότι σε κηδεία αποφεύγουμε να πηγαίνουμε μαζί γιατί καταλήγει σε γέλιο με νόημα από μακριά”, δήλωσε ο πατέρας της κωμικού, με την ίδια να προσθέτει πως στην εφηβεία της πέρασε κρίση η σχέση της με τη μητέρα της.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αντιμετωπίσει με χιούμορ ακόμα και τον χωρισμό των γονιών της, όταν εκείνη ήταν στην ηλικία των 16, αφού όπως είπε, “ήμουν απορροφημένη από τον εαυτό σου και μόλις είχα ανακαλύψει τα αγόρια, οπότε είχα πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ”.

Η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από την περιπέτεια υγείας της stand up comedian το 2017, με τον πατέρα της να αποκαλύπτει πως έμαθαν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κόρη του μέσω των social media.

Ήταν μία φίλη μας που το είδε στο Facebook! Μας παίρνει τηλέφωνο και μας λέει η Κατερίνα δεν είναι καλά“, δήλωσε ο πατέρας της με την Κατερίνα Βρανά να εξηγεί: “Επειδή το τηλέφωνό μου ήταν κλειδωμένο δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να επικοινωνήσουν με συγγενείς πρώτου βαθμού. Μπήκαν στο Facebook, πήγαν κάτω από τα πιο δημοφιλή μου ποστ και έγραψαν ‘γνωρίζετε την Κατερίνα; Γνωρίζετε τους γονείς τους; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας‘”.

Περιγράφοντας εκείνο το πρωί του Σαββάτου που η Κατερίνα Βρανά είχε μπει στο νοσοκομείο νομίζοντας ότι είχε σκωληκοειδίτιδα, ο πατέρας της θυμήθηκε την αγωνία του όταν το ίδιο βράδυ αλλά και το απόγευμα της επόμενης ημέρας δεν είχε λάβει κανένα μήνυμα από εκείνη.

“Μίλησα στην Κατερίνα δύο εβδομάδες αφότου πήγα στη Μαλαισία γιατί ήταν σε κώμα. Αλλά κάθε μέρα ο Μαλαισιανός γιατρός, του οποίου τουλάχιστον άγαλμα θα κάνουμε, ήταν εκεί, δεν πήγε σπίτι του για περισσότερο από ένα μήνα. Έπεσε στη βάρδιά του το περιστατικό της Κατερίνας και το είχε πάρει προσωπικά. Επίσης, είχε κάνει το αγροτικό του στο Ρέθυμνο. Φοβερές συμπτώσεις”, δήλωσαν πατέρας και κόρη.

Δεν πίστεψα ούτε μια στιγμή ότι θα πέθαινε η Κατερίνα“, δήλωσε στη συνέχεια ο Κωστής Βρανάς, σχολιάζοντας πως τα όργανά της λειτούργησαν μετά από σηπτικό σοκ με τρομερή ταχύτητα. Αλλά ούτε και τότε έχασε το χιούμορ του, καθώς αφού βεβαιώθηκε πως είναι ζωντανή και καλά στην υγεία της, όταν αντιλήφθηκε πως δεν έχει φωνή σχεδόν “πανηγύρισε” αγκαλιάζοντας τον γιο του.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα