Κατιάνα Μπαλανίκα: Επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στην Ελλάδα και πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο του Καπουτζίδη

Κατιάνα Μπαλανίκα: Επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στην Ελλάδα και πρωταγωνιστεί στο θεατρικό έργο του Καπουτζίδη
NDP Photos

Τι δήλωσε για τον ταλαντούχο ηθοποιό και σεναριογράφο και το πρώτο του θεατρικό έργο "Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του", στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση και από το θέατρο. Η δημοφιλής ηθοποιός είχε αρχικά μετακομίσει στο Λονδίνο, αλλά τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Αμερική.

Τώρα έφτασε η ώρα για να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και η πρόταση του Γιώργου Καπουτζίδη την έκανε να πει το «ναι» και να επιστρέψει και στο θεατρικό σανίδι. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και σεναριογράφος έγραψε την πρώτη του παράσταση που έχει τίτλο «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης με την Κατιάνα Μπαλανίκα και τους υπόλοιπους συντελεστές διασκέδασαν το βράδυ της Τρίτης σε ένα πάρτι στο κέντρο της Αθήνας με καλεσμένους δημοσιογράφους λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης.

Σε δηλώσεις της στην τηλεόραση του Star η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη που συνεργάζομαι με τον Γιώργο Καπουτζίδη στο πρώτο του θεατρικό! Συνεργαστήκαμε στο πρώτο του τηλεοπτικό και είναι μία μαγεία! Είναι υπέροχος άνθρωπος, τόσο καλός! Δεν μπορώ να πω τίποτα κακό για εκείνον».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα