Κατσούλης: Δεν με στηρίζουν τα πόδια μου να γυρίσω στο θέατρο άμεσα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΕΡΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ(Δ) ΚΑΙ Ο    ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ(Α)   (ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΕΡΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ.ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ(Δ) ΚΑΙ Ο ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ(Α) (ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ) EUROKINISSI

Ο ηθοποιός - παρουσιαστής αποκάλυψε ότι το πρόβλημα υγείας ήταν πιο σοβαρό απ' τις αρχικές γνωματεύσεις

Για την περιπέτεια της υγείας του και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης, αποκαλύπτοντας πως ακόμα δεν νιώθει δυνατός για να επιστρέψει στο θέατρο.

«Είχα ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αποδείχτηκε λίγο σοβαρότερο από τις αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών που έκαναν λόγο για οσφυαλγία. Ήταν νευρολογικής φύσης τελικά, οπότε αυτή η παράλυση και το μούδιασμα του αριστερού ποδιού ήθελαν μια άλλη θεραπεία. Μετά έπαθα λουμπάγκο, οπότε ήρθαν όλα κι έδεσαν και αυξήθηκε ο χρόνος της απουσίας μου. Ευτυχώς γύρισα στην εκπομπή, δυστυχώς δεν είμαι ακόμα δυνατός να γυρίσω στο θέατρο, γιατί έχω χάσει πολύ μυϊκό ιστό και τα πόδια μου δεν είναι ακόμα δυνατά για να με στηρίξουν και να μπορώ να παίξω στη σκηνή. Τώρα ακολουθώ ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης, το οποίο λογικά σε βάθος χρόνου θα με βοηθήσει να είμαι όπως πριν», δήλωσε ο ηθοποιός και παρουσιαστής στο TV Έθνος.

Ο Κρατερός Κατσούλης επέστρεψε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», έπειτα από πολυήμερη απουσία, στις 20 Φεβρουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επιστρέφει στη 'Φωλιά των Κου Κου' ο Κρατερός - 'Επιτέλους τέλος'

Πίσω 'στη φωλιά των Κου Κου' ο Κρατερός Κατσούλης

SHARE:

24Media Network