Κέιτ Γουίνσλετ: Αρνήθηκε να της κόψουν ερωτική σκηνή- “Είναι κακό να παίζω μια γιαγιά που κάνει one night stand;”

Κέιτ Γουίνσλετ: Αρνήθηκε να της κόψουν ερωτική σκηνή- “Είναι κακό να παίζω μια γιαγιά που κάνει one night stand;”
HBO

Η Κέιτ Γουίνσλετ θέλει να δείχνει την πραγματική της εμφάνιση χωρίς ρετούς - Αρνήθηκε κάθε επεξεργασία στη νέα σειρά του HBO "Mare of Easttown" που πρωταγωνιστεί.

Μία ερωτική σκηνή, την οποία ο σκηνοθέτης έκρινε πως δεν την κολακεύει, «πάλεψε» να κρατήσει η Κέιτ Γουίνσλετ προειδοποιώντας τον μάλιστα να μην τολμήσει να κόψει ή να αλλοιώσει το πλάνο που εξέθετε την κοιλίτσα της.

Η διάσημη ηθοποιός πρωταγωνιστεί με τον Γκάι Πιρς στην τηλεοπτική σειρά του HBO, “Mare of Easttown”. Υποδύεται την ντετέκτιβ Mare Sheenan από την Πενσιλβάνια, μια μεσήλικη γυναίκα, η οποία τυγχάνει να είναι και γιαγιά. Το φινάλε της σειράς προβλήθηκε τη Δευτέρα και σε αυτό υπήρχε μαι ερωτική σκηνή, η οποία όπως αποκάλυψε η Γουίνσλετ προβλημάτισε τον σκηνοθέτη Κρεγκ Ζόμπελ για το εάν μπορεί να “ρετουσαριστεί” έτσι ώστε να κολακεύει λίγο περισσότερο το σώμα της 45χρονης ηθοποιού. “Μην τολμήσεις (να την αλλάξεις)” είπε ότι τον προειδοποίησε όταν τη διαβεβαίωσε ότι η μη κολακευτική οπτική γωνία δεν θα προβληθεί.,, Επίσης, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξέπληξε την παραγωγή της σειράς όταν έστειλε πίσω τις προωθητικές αφίσες (δύο φορές) λέγοντας ότι έχουν υποστεί έντονη επεξεργασία και πως γνωρίζει ότι έχει “πολύ περισσότερες γραμμές” γύρω από τα μάτια της.

«Ρώτησα τον σύζυγό μου (Edward Abel Smith) αν είναι εντάξει με αυτό; “Είναι κακό που παίζω μια μεσήλικη γυναίκα και γιαγιά, η οποία επιδίδεται συχνά σε one night stands;” του είπα. Μου απάντησε “Κέιτ, είναι υπέροχο”.»

Σε συνέντευξή της στους New York Times είπε σχετικά με την έλλειψη αρετουσάριστων και ρεαλιστικών θηλυκών κορμιών: “Νομίζω ότι πεινάμε” ενώ αναγνωρίζοντας ότι η τηλεοπτική της εμφάνιση που θα είναι και τόσο λαμπερή, θα εκπλήξει κάποιους τηλεθεατές. Παράλληλα, η ηθοποιός παρατήρησε ότι οι μέρες της που θα μπορεί να γδύνεται είναι μετρημένες. “Δεν είμαι και τόσο άνετη να το κάνω πια. Βασικά δεν είναι και θέμα ηλικίας. Έρχεται ένα σημείο όπου οι άνθρωποι θα λένε “άντε πάλι αυτή”. Παλαιότερα είχε πει ότι γυμνάστηκε αρκετά για τη σειρά καθώς είχε πολύ τρέξιμο.

“Είναι ωραίο να νιώθεις ότι η Mare κάποτε ήταν δυνατή στα νιάτα της, αλλά δεν ήθελα να την κάνω να μοιάζει με μία αδιανόητα, υπεράνθρωπη 40 κάτι γυναίκα” είχε πει στο περιοδικό Emmy τον περασμένο μήνα.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς “Mare of Easttown”:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα