Κέβιν Σπέισι: Κατηγορείται για άλλα επτά σεξουαλικά αδικήματα

Κέβιν Σπέισι: Κατηγορείται για άλλα επτά σεξουαλικά αδικήματα
Ο Κέβιν Σπέισι 2022 Andres Kudacki/AP Photo

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για άλλα επτά σεξουαλικά αδικήματα πρόκειται να βρεθεί ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, σύμφωνα με την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος.

Νέες δικαστικές περιπέτειες περιμένουν τον Κέβιν Σπέισι, καθώς όπως αναφέρει η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος, ο 63χρονος σταρ του Χόλιγουντ πρόκειται να βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες για άλλα επτά σεξουαλικά αδικήματα.

Μπορεί πριν από περίπου έναν μήνα το δικαστήριο της Νέας Υόρκης να αθώωσε τον Σπέισι για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης του συναδέλφου του Άντονι Ραπ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Σπέισι του επιτέθηκε, ωστόσο τώρα αντιμετωπίζει μια πρόσθετη ποινική κατηγορία για μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον ενός άνδρα που σημειώθηκαν το διάστημα μεταξύ 2001 και 2004, σύμφωνα με την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS).

Η Rosemary Ainslie, Επικεφαλής του Τμήματος Ειδικού Εγκλήματος του CPS, αναφέρει το Variety, δήλωσε: “Το CPS έχει εγκρίνει πρόσθετες ποινικές κατηγορίες εναντίον του Κέβιν Σπέισι, για μία σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον ενός άνδρα μεταξύ 2001 και 2004.

Το CPS έχει επίσης διατάξει την προσθήκη κατηγορίας για την πρόκληση σεξουαλικής δραστηριότητας ενός ατόμου χωρίς τη συγκατάθεσή του. Η αρχή της κατηγορίας ακολουθεί την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία κατά την έρευνά της.

Η Εισαγγελία του Στέμματος υπενθυμίζει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι οι ποινικές διαδικασίες εναντίον του κ. Σπέισι είναι ενεργές και ότι ο ίδιος έχει το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα