Η Κιμ Καρντάσιαν γυμνή για το “αμερικανικό όνειρο” – Η φωτογράφιση και οι αντιδράσεις

Η Κιμ Καρντάσιαν γυμνή για το “αμερικανικό όνειρο” – Η φωτογράφιση και οι αντιδράσεις
Κιμ Καρντάσιαν Instagram / @kimkardashian

Η νέα τολμηρή φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, στο οποίο ενσαρκώνει το "αμερικανικό όνειρο", προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Θέμα συζήτησης γίνεται για άλλη μια φορά η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) λόγω ενός νέου τολμηρού εξωφύλλου στο οποίο φωτογραφίζεται σχεδόν αγνώριστη και αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Συγκεκριμένα, η “χρυσή” κληρονόμος” κοσμεί το εξώφυλλο του Interview Magazine για το τεύχος του Σεπτεμβρίου 2022, το οποίο είναι αφιερωμένο στο περίφημο “αμερικανικό όνειρο”.

Η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφίζεται με ξανθά πλατινέ μαλλιά και φρύδια, τζιν παντελόνι και τζάκετ, ενώ αφήνει εκτεθειμένα τα οπίσθιά της, έχοντας ως φόντο την αμερικανική σημαία και ενσαρκώνοντας το απόλυτο ιδεώδες των ΗΠΑ.

Σε άλλες φωτογραφίες του περιοδικού, η διάσημη περσόνα των social media ποζάρει με τζιν, λευκό μπλουζάκι και τζοκ στραπ, αλλά και με εσώρουχο που έχει τη σημαία των ΗΠΑ.

Η φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, με αρκετούς χρήστες να δηλώνουν πως είναι αγνώριστη και πως θα έπρεπε να ντρέπεται που φωτογραφίζεται γυμνή με το σύμβολο της χώρας.

Η φωτογράφιση της Κιμ Καρντάσιαν

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα