Κιμ Καρντάσιαν: Με κρατούσαν στο κρεβάτι. Φοβήθηκα ότι θα με βιάσουν

Κιμ Καρντάσιαν: Με κρατούσαν στο κρεβάτι. Φοβήθηκα ότι θα με βιάσουν

"Σκέφτηκα θα με βιάσουν και θα με πυροβολήσουν. Προετοιμάστηκα για τα χειρότερα" είπε η Κιμ Καρντάσιαν εξιστορώντας την εφιαλτική εμπειρία που έζησε

Η διάσημη τηλεπερσόνα Κιμ Καρντάσιαν “λύγισε” στις κάμερες της εκπομπής της όταν μίλησε για τη ληστεία στο διαμέρισμά της στο Παρίσι, κατά την οποία πιάστηκε αιχμάλωτη από τους δυο μασκοφόρους δράστες.

Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή Κάνιε Γουέστ και μητέρα δύο παιδιών πίστευε ότι οι δράστες θα τη βίαζαν και θα τη σκότωναν.

“Ακούω θόρυβο και αρχίζω να ρωτάω ‘ποιος είναι’. Ανοίγει η πόρτα έξω από την κρεβατοκάμαρά μου και βλέπω δύο οπλισμένους άνδρες, ντυμένους αστυνομικούς, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους να κρατούν έναν τρίτο στο έδαφος. Σηκώνομαι από το κρεβάτι αρπάζω το τηλέφωνό μου και προσπαθώ να καλέσω την άμεση δράση αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο αριθμός στο εξωτερικό, οπότε καλώ τον Πασκάλ. Τότε ένας από τους δύο παίρνει το τηλέφωνό μου και με πέταξε στο κρεβάτι. Σκέφτηκα ότι αυτή είναι η στιγμή που θα με βιάσουν” είπε στις αδελφές της Κλόε και Κόρτνεϊ κατά το τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι “Keeping Up With The Kardashians”. που προβλήθηκε την Κυριακή.

“Πιάνει τα πόδια μου και δεν φορούσα ρούχα κάτω από το μπουρνούζι. Με τράβηξε προς το μέρος του μπροστά στο κρεβάτι και πίστεψα ότι αυτή είναι η στιγμή που θα με βιάσουν. Προετοιμάστηκα ψυχολογικά για τα χειρότερα. Δεν το έκανε. Μου έδεσε με ταινία τα πόδια και με σημάδευε με το όπλο. Πίστευα ότι απλά θα με σκοτώσουν με μια σφαίρα στο κεφάλι” συνέχισε.

Δείτε τα βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Οκτωβρίου, άγνωστοι δράστες ντυμένοι αστυνομικοί, εισέβαλαν με καλυμμένα τα πρόσωπά τους στο διαμέρισμά της  Κιμ Καρντάσιαν και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 10 εκατ. δολαρίων (ανάμεσα στα οποία και το δαχτυλίδι αρραβώνων της 20 καρατίων). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κλοπή κοσμημάτων ιδιώτη στη Γαλλία τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Οι Αρχές έχουν συλλάβει 17 ανθρώπους για την ένοπλη ληστεία. Σε δέκα από αυτούς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

© E!

© E!

 

(Με πληροφορίες από  Daily Mail, φωτογραφίες: Eonline)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα