Κιμ Κατράλ κατά Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Είσαι μια υποκρίτρια, επιτέλους άσε με ήσυχη

Κιμ Κατράλ κατά Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Είσαι μια υποκρίτρια, επιτέλους άσε με ήσυχη
Actress Kim Cattrall seen at the screening of "Sensitive Skin" on Thursday, July 17, 2014, in Toronto, Canada. (Photo by Arthur Mola/Invision/AP) AP

Οι κολλητές στην οθόνη μόνο φίλες δεν χαρακτηρίζονται

Δεν είναι μυστικό ότι οι ηθοποιοί που υποδύονται τις στενές φίλες, Σαμάνθα και Κάρι, στη σειρά Sex and the City, δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις πίσω απ’ τις κάμερες. Σήμερα όμως η Κιμ Κατράλ, η τηλεοπτική Σαμάνθα δηλαδή, ξέσπασε κατά της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ χαρακτηρίζοντάς την υποκρίτρια και σκληρή που απλά θέλει να το παίζει καλό κορίτσι.

Αφορμή για την «έκρηξη» της Κιμ Κατράλ στο Instagram ήταν ένα συλλυπητήριο μήνυμα της Πάρκερ για τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού της Κιμ.

«Δε χρειάζομαι την αγάπη ή την υποστήριξή σου σ’ αυτή την τραγική για μένα περίοδο Σάρα Τζέσικα Πάρκερ», γράφει η Κατράλ και συνεχίζει:

«Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα: ‘Πότε θα σ’ αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ’.  Οι συνεχείς προσπάθειές σου επικοινωνίας είναι μια επίπονη υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν στα αλήθεια και τότε και τώρα.

Θέλω να γίνω ΠΟΛΥ σαφής (αν δεν ήμουν ήδη). Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Σου γράφω λοιπόν για να σου πω μια τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας ώστε να αποκαταστήσεις την εικόνα σου ως το «καλό κορίτσι».

(Photo by Arthur Mola/Invision/AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα