Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σέξι εμφάνισή της ως Μέριλιν Μονρόε

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η σέξι εμφάνισή της ως Μέριλιν Μονρόε
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Glomex

Εντυπωσιακή και απαστράπτουσα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Βγήκε μέσα από μια τούρτα και τους άφησε όλους άφωνους.

Μια άκρως εντυπωσιακή και σέξι εμφάνιση έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΙ, ο οποίος έκανε σήμερα, Παρασκευή (03/07), την τελευταία του εκπομπή για τη σεζόν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε έκπληξη στον παρουσιαστή, όπως και η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο νωρίτερα, και “βγήκε” μέσα από μια τεράστια τούρτα, τραγουδώντας του το “Happy Birthday”, παρόλο που, όπως είπε και η ίδια, ο Νίκος Μουτσινάς έχει γενέθλια τον Σεπτέμβριο.

Η όμορφη παρουσιάστρια άφησε άφωνους όλους όσους βρίσκονταν στο πλατό της εκπομπής, αλλά και τον ίδιο τον Νίκο Μουτσινά που την κοιτούσε αποσβολωμένος, λόγω του σέξι φορέματος που φορούσε.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορούσε ένα μάξι φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο στο πλάι, που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ το βαθύ ντεκολτέ του ρούχου αναδείκνυε το πλούσιο μπούστο της.

Το φόρεμά της ήταν αστραφτερό, ενώ φορούσε ένα κατακόκκινο κραγιόν, με το οποίο έδωσε και ένα φιλί στο μάγουλο του Νίκου Μουτσινά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα