Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Λύγισε” κατά την έξοδό της απο το μαιευτήριο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Λύγισε” κατά την έξοδό της απο το μαιευτήριο
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Glomex

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο την Παρασκευή και οι κάμερες βρέθηκαν εκεί για τις πρώτες της δηλώσεις.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία στις αρχές της εβδομάδας έγινε για πρώτη φορά μανούλα και υποδέχθηκε στον κόσμο μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο την Παρασκευή και οι κάμερες βρέθηκαν εκεί για τις πρώτες της δηλώσεις. Η ίδια φάνηκε να είναι συγκινημένη με το γεγονός, αφού δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

“Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας. Είμαστε σε σοκ, τι να πω; Είναι ένα θαύμα! Είναι ευλογία αυτό το πράγμα. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά τα συναισθήματα, έχει αλλάξει όλη μας η ζωή”, δήλωσε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

“Τον περιμέναμε με τη νέα χρονιά, αλλά ήρθε πιο βιαστικά. Ήταν επιλογή μας να κάνουμε καισαρική για ιατρικούς λόγους, γεννήθηκε 2.800. Όλα είναι έτοιμα στο σπίτι. Ήρθαν οι γονείς μας…”, είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και σταμάτησε τις δηλώσεις, καθώς συγκινήθηκε.

Ο γυναικολόγος της παρουσιάστριας, Παναγιώτης Ψάθας, σχολίασε πως το μωρό μοιάζει στον σύζυγό της, Βασίλη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα