Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Πήγαμε σε Ασπρόπυργο, Σαλαμίνα, περιοχές που δεν ήξερα ότι υπάρχουν"

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου GLOMEX

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για την εμπειρία της στο "Κάτι Ξαναψήνεται" και το πόσο ανθρώπινη εκπομπή ήταν, καθώς έμπαινε καθημερινά στα σπίτια κανονικών ανθρώπων.

Καλεσμένη στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε για το "Κάτι Ξαναψήνεται" που παρουσίαζε αυτήν τη σεζόν και που ολοκληρώνεται την Παρασκευή (27/05) στον ΣΚΑΙ.

"Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το "Κάτι Ξαναψήνεται". Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια, τα οποία έγιναν 170. Πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώρισα, 160 διαφορετικοί άνθρωποι. Πολλά έπαθλα και πολλοί νικητές. Ξέρεις πόσα χρήματα δώσαμε σε έπαθλα; Κοντά στις 85.000 με 90.000 ευρώ", είπε αρχικά η γνωστή παρουσίαστρια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε πως πρόκειται για μια πολύ ανθρώπινη εκπομπή, καθώς έμπαινε καθημερινά σε σπίτια απλών ανθρώπων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, αρκετές εκ των οποίων, μάλιστα, δεν γνώριζε.

"Κατ’ αρχάς ήταν πολύ ανθρώπινο γιατί πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη. Δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού", είπε η παρουσιάστρια.

Η δήλωσή της προκάλεσε την έκπληξη του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος την ρώτησεεν ήξερες ότι υπάρχει ο Ασπρόπυργος;", με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απαντά "Ε, τον Ασπρόπυργο τον ξέραμε... Τη Σαλαμίνα όχι".

"Μέναμε πολλές ώρες μαζί, 10 ώρες την ημέρα σίγουρα. Σκέψου, σε σπίτια 30 - 40 τ.μ. με ένα μπάνιο. Τρώγαμε μαζί, κοιμόμασταν μαζί" ανέφερε η Σπυροπούλου.

Οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, ΣΚΑΙ
SHARE:

24Media Network