Κρίστυ Λυκοπούλου: Καλά στην υγεία της – Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Κρίστυ Λυκοπούλου: Καλά στην υγεία της – Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
Η Κρίστυ Λυκοπούλου glomex

Όσα δήλωσε η Κρίστυ Λυκοπούλου αναφορικά με την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της. Το μήνυμα που θέλησε να στείλει.

Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης (27/01) η πρώην παίκτρια της “Φάρμας“, Κρίστυ Λυκοπούλου, η οποία μίλησε σχετικά με την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της.

Ήταν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν η νεαρή γυμνάστρια γνωστοποίησε μέσα από stories που έκανε στο Instagram, ότι ένιωσε ένα μούδιασμα στη μια πλευρά του προσώπου της και για αυτό κάλεσε ασθενοφόρο.

Η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου και της έγινε εισαγωγή, καθώς υπέστη κρίση εγκεφαλικού επεισοδίου.

Μιλώντας στο Πρωινό, η ίδια δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία της, ενώ κάλεσε τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να δίνει σημασία στα συμπτώματα.

“Άρχισα να αισθάνομαι ένα μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του προσώπου μου. Μέσα σε μισή ώρα είχε παγώσει η δεξιά μου πλευρά, ανέβαινε προς το κεφάλι, δεν μπορούσα να κουνήσω αυτό το μέρος. Ήμουν μόνη και αυτός ήταν ο λόγος που το μοιράστηκα με τους διαδικτυακούς μου φίλους γιατί έχω ένα μεγάλο κοινό στο Instagram και έχω καλή επαφή.

Ήμουν σε έναν πανικό. Πέρασα από νευρολογική και παθολογική εξέταση. Ήταν τα πρώτα δείγματα ισχαιμικού επεισοδίου. Περιμέναμε και μου έκαναν πολλές εξετάσεις. Αυτή τη στιγμή που σας μιλάω είμαι καλά, το μούδιασμα έφυγε, είναι όμως κάτι που δεν έχει κλείσει. Τις επόμενες μέρες είναι να κάνω δύο μαγνητικές για να δούμε τι συμβαίνει. Λίγο το μάτι μου έχει πρηστεί αλλά είμαι καλά”, είπε χαρακτηριστικά η Κρίστυ Λυκοπούλου.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα