Kylie Jenner: Είναι ζευγάρι με τον Timothée Chalamet και το Twitter αρνείται να το πιστέψει

Kylie Jenner: Είναι ζευγάρι με τον Timothée Chalamet και το Twitter αρνείται να το πιστέψει
Kylie Jenner και Timothée Chalamet Photo by Evan Agostini/Invision/AP/Photo by Scott Garfitt/Invision/AP

Σαν βόμβα έπεσε στο διαδίκτυο η είδηση πως η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ και οι φανατικοί θαυμαστές του ηθοποιού δεν το πήραν καθόλου καλά.

Στο επίκεντρο έντονης φημολογίας πως είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood βρίσκονται τις τελευταίες ώρες η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet, με την είδηση να έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Deux Moi που έφερε στην επιφάνεια τις φήμες περί σχέσης, η 25χρονη επιχειρηματίας και reality star και ο υποψήφιος για Όσκαρ 27χρονος ηθοποιός ήρθαν κοντά, όταν παρευρέθηκαν στην επίδειξη μόδας του Jean-Paul Gaultier για τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023, τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο φωτογραφικός φακός δεν τους έχει απαθανατίσει σε κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση, με μία πηγή να αναφέρει πως αυτό θα συμβεί σύντομα όταν θα εμφανιστούν μαζί στο φεστιβάλ της Coachella που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Απριλίου.

Η είδηση για το υποτιθέμενο νέο ειδύλλιο προκάλεσε όπως ήταν αναμενόμενο, αναταραχή στα social media, με τους χρήστες να μένουν σοκαρισμένοι και να μοιράζονται με tweets και σχόλια τις (καθόλου ψύχραιμες) αντιδράσεις τους.

Twitter: Οι αντιδράσεις για το φημολογούμενο ειδύλλιο

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα